USMRTILI ŽENU ZBOG PLJAČKE? Određen pritvor trojici osumnjičenih za ubistvo u Bačkom Petrovom Selu

Lj.P.

22. 07. 2024. u 15:15

NAKON saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, Ž. K. (33) i R.K. (18), određen je pritvor do 30 dana. Ista mera određena je i četrnaestogodišnjaku koji je bio priveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Zrenjaninu.

УСМРТИЛИ ЖЕНУ ЗБОГ ПЉАЧКЕ? Одређен притвор тројици осумњичених за убиство у Бачком Петровом Селу

Foto: Printskrin Youtube

Kako je za „Novosti“ rečeno u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, doneta je naredbu o sprovođenju istrage protiv Ž. K. i R. K. zbog osnovane sumnje da su u zajednici sa još jednim maloletnikom počinili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu na štetu pokojne B. P. u Bačkom Petrovom Selu.

Beživotno telo sedamdesetčetvorogodišnje B. P. iz Bačkog Petrovog Sela, kod Bečeja, pronađeno je u petak, 19. jula, pre podne u hodniku kuće u Ulici Slobode 4, u kojoj je žena živela.

Policiju je o tragediji obavestila rođaka sada pokojne žene koja je tog dana oko 9.30 časova došla da je obiđe i zatekla stravičan prizor. Pretpostavlja se da je B.P. ubijena u noći između četvrtka i petka, prilikom pljačke.

Novosadska policija je ubrzo intenzivnim operativnim radom, rasvetlila krivično delo i uhapsila svu trojicu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili to krivično delo.

Sumnja se da su oni provalili u kuću u Bačkom Petrovom Selu kako bi je opljačkali i tom prilikom usmrtili sedamdesetčetvorogodišnju vlasnicu kuće.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećna žena je imala povrede po glavi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEST KOJU PIKSI NE ŽELI DA ČUJE: Još jedan fudbaler propušta utakmice Lige nacija?