SAHRANJEN INSTRUKTOR JAHANJA: Bio optužen za sedam silovanja, preminuo u pritvoru

Novosti online

23. 07. 2024. u 07:36

INSTRUKTOR jahanja Miloš Đukić (70) optužen zbog silovanja sedam polaznica svoje škole jahanja u kojoj je bio i trener, u subotu je sahranjen na groblju u Rušnju kod Beograda.

САХРАЊЕН ИНСТРУКТОР ЈАХАЊА: Био оптужен за седам силовања, преминуо у притвору

OSUMNjIČEN Miloš Đukić

Podsetimo, Đukić je 17. jula u jutarnjim časovima u pritvorskoj jedinici Okružnog zatvora u Beogradu zatečen bez vitalnih parametara zbog čega je lekar odmah krenuo sa pružanjem pomoći. I pored svih uloženih napora, zavodski lekar je samo mogao da konstatuje smrt.

Uprava Okružnog zatvora u Beogradu tada je o svemu obavestila policiju, nadležno tužilaštvo, sud i porodicu ovog pritvorenika. Đukić je imao kardiološke probleme zbog kojih je više puta vođen na specijalističke preglede iz pritvorske jedinice u jednu zdravstvenu ustanovu u Beogradu.

Milošu Đukiću sudilo se pred Višem sudu u Beogradu, a oštećene žrtve su na ročištima svedočile o grozotama koje su doživele tokom boravka u konjičkom klubu. Oštećene, od kojih su neke bile i maloletne, svedočile su iz posebne prostorije u Palati pravde i nisu se srele sa okrivljenim.

BONUS VIDEO: NOVOSTI U LOZNICI - Mesto na kom je Albanac ubio srpskog policajca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)