"PITALA ME SESTRA UBIJENOG POLICAJCA ..." Dačić zanemeo na reči Nikoline sestre: Ona bi tako, a oni slave njegovu smrt

Novosti online

23. 07. 2024. u 10:23

MINISTAR unutrašnjih poslova Ivica Dačić bio je gost jutarnjeg programa Redakcija na Kurir televiziji gde je otkrio šta ga je pitala sestra ubijenog policajca Nikole Krsmanovića.

ПИТАЛА МЕ СЕСТРА УБИЈЕНОГ ПОЛИЦАЈЦА ... Дачић занемео на речи Николине сестре: Она би тако, а они славе његову смрт

Printscreen/Facebook

- Pitala me je sestra policajca koji je ubijen, da li se javlja porodica ovog sa Kosova koji je ubio njenog brata, da li izražavaju saučešće. Rekao sam, ne da ne izjavljuju saučešće, oni ga slave što je ubio našeg policajca. Ona žena kaže, ja bih im izjavila saučešće. Ona bi izjavila saučešće ljudima zbog smrti sina, koji je ubio njenog brata. Onda neko kaže to nema veze sa politikom i terorizmom. Oni to zloupotrevljavaju - zaključio je Dačić.

Pripadnici MUP Srbije, podsetimo, likvidirali su Fatona Hajrizija u petak u blizini Loznice, nakon što je u sredu uveče ubio pripadnika granične policije Nikolu Krsmanovića, a ranio policajca Vjekoslava Ilića.

Hajrizi je u petak, kada ga je policija pronašla posle dvodnevne potrage, pucao na pripadnike policije, nakon čega je likvidiran. Faton Hajrizi je 6. jula pobegao iz Kazneno-popravnog zavoda u Smrekonici i to je bilo njegovo deveto bekstvo iz zatvora.

BONUS VIDEO: NOVOSTI U LOZNICI - Mesto na kom je Albanac ubio srpskog policajca

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ NA TERENU MOŽE SVE Radvanska za Novosti: Reči koje mi je Novak uputio na kraju karijere...