TRAŽE JAKE POLICIJSKE SNAGE: Meštani Bačkog Petrovog Sela uplašeni posle ubistva sugrađanke

Lj. P.

26. 07. 2024. u 00:00

OGORČENI, ali i uplašeni za svoju bezbednost posle ubistva sugrađanke B.P. (74), meštani Bačkog Petrovog Sela, obratiće se Ministarstvu za pomoć, da u ovo mesto upute jake policijske snage da izvesno vreme patroliraju ulicama.

ТРАЖЕ ЈАКЕ ПОЛИЦИЈСКЕ СНАГЕ: Мештани Бачког Петровог Села уплашени после убиства суграђанке

Privatna arhiva

To je, kako su nam rekli meštani, dogovoreno na sastanku žitelja ovog sela kod Bečeja, održanog posle ubistva starije sugrađanke.

- Lično ćemo narednih dana otići u Beograd u Ministarstvo unutrašnjih poslova i predati ovaj zahtev - kažu meštani Bačkog Petrovog Sela. - Pored toga, zahtevamo i da policija posete problematične porodice.
U Bačkom Petrovom Selu, prema tvrdnjama meštana, već neko vreme se dešavaju ružne stvari, a najnoviji nemili događaj, kada je u svojoj kući ubijena starija žena, dodatno ih je uznemirilo i uplašio, pa se sada, već sa prvim mrakom zaključavaju u kuće i ne izlaze na ulicu.
Podsećamo, B.P. je bez znakova života pronađena 19. jula, a zločin je otkriven kada je rođaka došla da je poseti. Sumnja se da je ubijena zbog pljačke.
Policija je ubrzo uhapsila trojicu osumnjičenih, među kojima je i jedan četrnaestogodišnjaka. Svoj trojici je posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu određen pritvor do 30 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALARM U PARIZU! Nadal odustaje od Olimpijskih igara? Oglasio se Špančev trener