PORED TELA UBIJENE MAJKE PRONAĐENO PISMO: Komšinica strahuje da je i ćerka mrtva - "Nema je već dva dana"

Novosti online

26. 07. 2024. u 07:08

POLICIJA i dalje traga za ćerkom, za koju se sumnja da je kesom zadavila majku u porodičnom stanu na Vračaru.

ПОРЕД ТЕЛА УБИЈЕНЕ МАЈКЕ ПРОНАЂЕНО ПИСМО: Комшиница страхује да је и ћерка мртва - Нема је већ два дана

Foto: Milena Anđela/Profimedia/Ilustracija

Prema saznanjima sa lica mesta, komšinica koja je dobro poznavala ovu porodicu, kaže da je policija, navodno, pored tela nesrećne žene pronašla i oproštajno pismo koje je po svemu sudeći, ostavila njena ćerka nakon što je počinila zločin i pobegla.

Kako ističe ova komšinica, već dva dana je naslućivala da se nešto čudno dogodilo u kući u kojoj se desila i ova jeziva nesreća.

- Baku nisam videla dugo, bila je bolesna, pa smo joj svi u komšiluku pomalo pomagali. Njenu ćerku sam poslednji put videla pre dva dana. Obično smo zajedno uveče šetale pse - priča sagovornica.

Ona kaže da je u poslednja dva dana primetila i čudno ponašanje njihovog psa, ali da nije mogla ni da nasluti da se u neposrednoj blizini dogodio zločin.

- Obično su psa držali u kući, ali ta poslednja dva dana pas je bio u dvorištu. Pomislila sam da su ga izvele zbog vrućine, nisam mogla ni da naslutim da se nešto strašno moglo dogoditi u kući, zbog čega bi psa izveli napolje - dodaje komšinica.

Prema njenim rečima, nestaloj ćerki je i mobilni isključen već dva dana, a ona dodaje da strahuje da je reč o onom najgorem.

- Kako sam čula, ćerka je navodno ostavila pismo pored tela majke, zbog čega se pribojavam da je i ona digla ruku na sebe - nastavlja komšinica koja tvrdi da su majka i ćerka imale i vikendicu izvan Beograda i da je vrlo moguće da je ona počinila samoubistvo baš tamo.

Uviđaj na mestu zločina je završen, a potraga za osumnjičenom ćerkom i dalje traje.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALARM U PARIZU! Nadal odustaje od Olimpijskih igara? Oglasio se Špančev trener