"DVE RUKE ZA JEDNU GLAVU, A GLAVA ZA OTADŽBINU" Sramota bez presedana: Albanci razvili transparent gde veličaju ubicu Fatona Hajrizija (FOTO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

26. 07. 2024. u 14:34

UBICA srpskog policajca Faton Hajrizi, za kosovske Albance i zvaničnike Prištine je heroj! Spevaju mu pesme i stavljaju plakate sa njegovim likom, ponosni što je "likvidirao Srbina".

ДВЕ РУКЕ ЗА ЈЕДНУ ГЛАВУ, А ГЛАВА ЗА ОТАЏБИНУ Срамота без преседана: Албанци развили транспарент где величају убицу Фатона Хајризија (ФОТО)

Foto: Printskrin

Tako je danas u naselju Prekaze na Kosovu i Metohiji osvanuo novi transparent kojim se veliča ubica policajca, a na kome piše "Dve ruke za jednu glavu, a glava za otadžbinu".

Podsetimo, Nikola Krsmanović ubijen je dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić teško ranjen tokom rutinske kontrole. U vozilu je bio Hajrizi, odbegli zatvorenik sa debelim dosijeom i ubistvom Rusa na duši, koji je čak devet puta bežao iz zatvora. U međuvremenu, naš državni vrh ovo je okarakterisao kao teroristički napad, a srpska policija utvrdila i njegove veze sa tzv. OVK.

BONUS VIDEO: NOVOSTI U LOZNICI - Mesto na kom je Albanac ubio srpskog policajca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAKO SU RASLE PLATE U SRBIJI: Dobre vesti za građane o onom što nam sledi