''OVO JE NAJTEŽE POGLAVLJE MOG ŽIVOTA'' Sestra ubijenog policajca Nikole objavila video posvećen bratu - I kamen bi zaplakao (VIDEO)

Novosti online

27. 07. 2024. u 13:12

PORODICA ubijenog policajca Nikole Krsmanovića iz Loznice neutešna je posle strašnog gubitka, a njegova sestra Katarina sada je na Instagramu objavila potresan video snimak sahrane uz tužnu poruku.

ОВО ЈЕ НАЈТЕЖЕ ПОГЛАВЉЕ МОГ ЖИВОТА Сестра убијеног полицајца Николе објавила видео посвећен брату - И камен би заплакао (ВИДЕО)

Printscreen/Facebook

- Žao mi je što sam ovo morala postaviti ovde, ali ovo je priča mog života... Najteže poglavlje! Događaj koji je potpuno promenio moj život. 18. jula sam se probudila uz vesti čija težina lomi kosti i svaki organ u telu - započinje potresnu poruku Kristina.

- Moj brat, koji je bio pripadnik žandarmerije, Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) Republike Srbije, napustio je svoje radno mesto i vratio se u selo kod naših roditelja, prešao je na posao u graničnu policiju, u želji za lakšim poslom i manjim obavezama. Tokom jedne od rutinskih kontrola, begunac iz zatvora na Kosovu, muškarac sa kosovsko-albanskom nacionalnošću, pucao je u njega iz pištolja sa nekoliko metaka u glavu i grudni koš - napisala je ona.

U septembru trebao da se ženi

Katarina je napisala da je Nikola u septembru trebao da se venča sa svojom devojkom i da su to si s nestrpljenjem čekali.

- Te večeri je bio poslednji oproštaj s njegovom devojkom, planirali su venčanje za septembar, na koje smo svi čekali s nestrpljenjem. Moj brat je bio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme... Ništa ga nije moglo spasiti, njegov ubica je bio spreman da ubije svakoga ko pokuša da ga vrati u zatvor. Moj brat je sahranjen 20. jula uz najveće počasti Republike Srbije, na sahrani je prisustvovalo nekoliko hiljada ljudi, kao i stotine pripadnika žandarmerije i policije. - napisala je Katarina.

Podsetimo, policajac Nikola Krsmanović je ubijen hicem u glavu, dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić (50) upucan u rame. Za ubistvo je osumnjičen Faton Hajrizi koji je nakon ubistva pobegao sa lica mesta. Nakon dva dana potrage za ubicom, pripadnici policije, uz saradnju meštana, pronašli i likvidirali u okolini Loznice, jer je ubica Faton Hajrizi je ispalio više hitaca u policajce.

(Blic)

BONUS VIDEO: POČASNI PLOTUN ZA STRADALOG POLICAJCA: Vod Žandarmerije ispratio na poslednji počinak kolegu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVEČANO OTVORENE OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Ceremonija koja se obračunala sa tradicijom i nikog nije ostavila ravnodušnog (FOTO/VIDEO)