NOŽ SEVNUO POSLE SVAĐE: U Bačkom Petrovom Selu uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva

Lj.P.

05. 08. 2024. u 14:00

POLICIJA u Bečeju uhapsila je M. S. (22) sa područja te opštine, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio pokušaj ubistva.

НОЖ СЕВНУО ПОСЛЕ СВАЂЕ: У Бачком Петровом Селу ухапшен осумњичени за покушај убиства

Foto: Đ.G.

Ovaj dvadesetdvogodišnjak se sumnjiči da se u subotu, oko jedan sat noću, u Bačkom Petrovom Selu posvađao i potukao sa dvadesetčetvorogodišnjim meštaninom, i da mu je zadao dva uboda nožem i naneo mu teške povrede.

Uhapšen je istog dana i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a uz krivičnu prijavu biće priveden na saslušanje višem javnom tužiocu u Zrenjaninu.

Teško povređeni dvadesetčetvorogodišnjak je, kako saznajemo, kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar KCV u Novom Sadu.

U toj zdravstvenoj ustanovi, za "Novosti" su rekli da je pacijent Š. K. (24) primljen u Urgentni centar zbog zadobijene ubodne rane u predelu grudnog koša.

- Nakon inicijalnog pregleda, dijagnostike i operativnog zbrinjavanja, pacijent je zadržan na bolničkom lečenju na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju teškog, ali stabilnog stanja - navode u PR službi KCV.

Prema nezvaničnim saznanjima, između njih dvojice je u noći između subote i nedelje došlo do verbalnog sukoba, a onda je, u jednom trenutku, M. S. nožem ubo Š. K.

Meštane Bačkog Petrovog Sela uznemirio je ovaj nemili događaj na ulici, jer se, kako kažu, još nisu smirili od kada je 19. jula u svojoj kući pronađena mrtva sugrađanka B. P. (74), čije je beživotno telo pronašla rođaka kada je došla da je poseti. Nesrećna žena je, kako se sumnja, usmrćena iz koristoljublja, udarcima po glavi. Policija je ubrzo  uhapsila trojicu osumnjičenih, među kojima je i jedan maloletnik. Svima njima je određen pritvor.

- Posle svega, zaista se plašimo - kažu meštani Bačkog Petrovog Sela, koji nameravaju da od MUP-a traže da im pošalju žandarmeriju ili neke druge specijalne jedinice da zajedno sa lokalnim policajcima patroliraju selom - kažu uznemireni meštani. - Već u kasnim popodnevnim satima, posebno stariji, zaključavaju se u kuće, i ne izlaze napolje, jer se plaše za svoju bezbednost.

BONUS VIDEO:

BAGER USMRTIO BICIKLISTU U KIKINDI: Tragedija se dogodila na ulici, uviđaj još u toku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPLIVAO HIT SNIMAK: Novak Đoković je ovako proslavio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (VIDEO)