„NOVOSTI“ SAZNAJU - SMRT BRAĆE IZ PETROVARADINA BILA NASILNA: Poznati rezultati obdukcije dečaka čiji su roditelji skočili sa zgrade

Lj.P.

08. 08. 2024. u 09:26

SMRT braće iz Petrovaradina, čiji su roditelji prvog dana marta skokom sa solitera u novosadskom naselju Liman izvršili samoubistvo, bila je nasilna. To je potvrđeno „Novostima“ u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

„НОВОСТИ“ САЗНАЈУ - СМРТ БРАЋЕ ИЗ ПЕТРОВАРАДИНА БИЛА НАСИЛНА: Познати резултати обдукције дечака чији су родитељи скочили са зграде

Foto: S.B.

U VJT navode da su im dostavljeni zapisnici o obdukcijama tela mališana i o urađenim toksikološkim analizama jednogodišnjeg i četvorogodišnjeg dečaka iz Petrovaradina.

- Analize su pokazale da je smrt kod oba deteta bila nasilna – navode u novosadskom Višem javnom tužilaštvu. - Kod jednog deteta smrt je nastupila usled akutne depresije vitalnih funkcija zbog prekomernog uzimanja leka difenihidramin, a kod drugog deteta usled sadejstva leka difenhidramin i etil-alkohola.

Bračni par Martina P. S. (23) i dve godine stariji Lav P. S. su, podsetimo, 1. marta oko 22 časa, skočivši sa solitera u Bulevaru cara Lazara 7, u novosadskom naselju Liman 2, izvršili samoubistvo. Prethodno su, kako se sumnja, usmrtili dvojicu svojih sinova, starih godinu i četiri godine. Nakon što su supružnici identifikovani, 2. marta su u kući u Petrovaradinu, gde su živeli, pronađena beživotna dečja tela. Prva sumnja pala je na roditelje da su ih usmrtili.

Na malenim telima nije bilo tragova nasilja, a prvi rezultati obdukcije i toksikoloških analiza pokazali su da je u telima dvojice dečaka bilo i etanola, koji bi mogao biti uzrok smrti. Prvi toksikološki rezultati su, kako smo ranije objavili, pokazali da u telima dece postoje određene supstance koje su mogle dovesti do njihove smrti, ali su dodatne analize nastavljene jer nije bilo utvrđeno da li je smrt dece prouzrokovana slučajno ili namerno.

I dalje, međutim, ostaje enigma da li su roditelji zajedno otrovali decu ili je to učinio otac, odnosno majka. U kući gde je par živeo sa dvojicom sinova, prema nezvaničnim informacijama, pronađena je flaša sa nekom supstancom, a na telima mališana nije bilo vidljivih povreda, niti krvi. Beživotna tela braće pronađena su na krevetu u sobi.

BONUS VIDEO: BAGER USMRTIO BICIKLISTU U KIKINDI  - Tragedija se dogodila na ulici, uviđaj još u toku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!