UBICI IZ VRAČEVOG GAJA PRITVOR DO 30 DANA: Muža bivše žene nasmrt pretukao, njoj pretio ubistvom

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

13. 08. 2024. u 13:33

GORANU S. (62) iz vojvođanskog sela Vračev Gaj određen je pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je 8. avgusta ubio muža svoje bivše supruge Bobana R. (61) i da je iste večeri pretio da će ubiti i svoju bivšu ženu Vericu V.

УБИЦИ ИЗ ВРАЧЕВОГ ГАЈА ПРИТВОР ДО 30 ДАНА: Мужа бивше жене насмрт претукао, њој претио убиством

Foto: Društvene mreže

Kako je saopštilo Više javno tužilaštvo u Pančevu, koje vodi istragu, ova mera je doneta nakon saslušanja osumnjičenog, a zbog osobitih okolnosti koje ukazuju na to da će ometati postupak istrage uticajem na svedoke i da će ponoviti pretnje svojoj bivšoj ženi.

Podsetimo, Goran S. je u četvrtak, 8. avgusta, oko 19 časova došao u kuću svoje komšinice u selu Vračev Gaj, kako bi se sa bivšom suprugom, koja je sa novim mužem došla kod te žene u posetu, raspravio oko podele zajedničke imovine.

Situacija je eskalirala kada se u svađu bivših supružnika umešao Boban R. Tada je došlo do fizičkog obračuna između dvojice muškaraca, koji su se, kako je „Novostima“ rečeno, tukli i u kući i u dvorištu.

U jednom momentu, Boban R. je pao na beton u zadnjem dvorištu susedne kuće, a Goran S. je nastavio da ga udara. Navodno mu je lupao i glavu o beton.

Hitna pomoć, koja je oko 22 časa došla po pozivu, mogla je samo da konstatuje smrt nesrećnog čoveka. Nezvanično saznajemo da on nije preminuo usled posledica infarkta, kao što je pisalo u pojedinim medijima.

Goran S. se odmah predao policiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Sve veći broj organizacija integriše održivost u svoju poslovnu strategiju:  Šta tačno znači „održivost u poslovanju“?