OTAC I SIN PRONAĐENI MRTVI: Danas nastavak uviđaja i obdukcija pokojnika

S. M. J.

16. 08. 2024. u 13:58

OTAC i sin pronađeni su u četvrtak mrtvi u porodičnom domu u Zaječaru. Tela su bila u poodmakloj fazi raspadanja. Danas će biti obavljena obdukcija. Ispituje se uzrok smrti.

ОТАЦ И СИН ПРОНАЂЕНИ МРТВИ: Данас наставак увиђаја и обдукција покојника

Foto: K.Mitrović

U porodičnoj kući u Đerdapskoj ulici u Zaječaru, u četvrtak oko 19.30 sati pronađena su beživotna tela dva muška lica, u poodmakloj fazi lešnih promena. Istražitelji sumnjaju da su u pitanju vlasnik kuće K. M. (94) i njegov sin K. M. (49).

- Izvršen je uviđaj lica mesta i u kući nisu uočeni tragovi premetačine, niti tragovi borbe. Obdukcija tela pokojnika biće izvršena danas – navode u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Da se iz kuće širi nesnosan smrad prijavile su komšije koje su pozvale policiju da vide o čemu se radi. Smrad je, navode očevici, bio toliki da su i forezničari koji su došli na lice mesta bili zatečeni. Tela su bila gotovo neprepoznatljiva da su naložena dodatna ispitivanja kako bi se videlo ima li povreda ili rana na telima oca i sina. Forenzičari će opet izaći na lice mesta i uzeti sve neophodne tragove u kući.

Komšije ističu da ih nisu videli neko vreme. Otac je nedavno zbog zdravstvenih problema bio hospitalizovan, ali se iz bolnice vratio pre nedelju dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN VEŠTINA MLADIH: Put ka boljoj budućnosti