OSMANI ŠTITILA "STRIKU" PEDOFILA: Iz komunikacije jasno da su saučesnici - Sadriju napastvovao devojčice, presudio mu brat zlostavljane

E.V.N.

19. 08. 2024. u 11:30

POLICAJCU koji je ubio rođaka Vjose Osmani, predsednice političke teritorije tzv. Kosova, određen je pritvor. Ubistvo se dogodilo na parkingu hale gde je bilo organizovano svadbeno veselje u minuli petak. Osumnjičeni su, navodno, čekali Sadrijua, sa namerom da ga liše života.

ОСМАНИ ШТИТИЛА СТРИКУ ПЕДОФИЛА: Из комуникације јасно да су саучесници - Садрију напаствовао девојчице, пресудио му брат злостављане

Foto: Printskrin

Policajcu Festimu Ramadaniju i osumnjičenom J. M. određen je jednomesečni pritvor.

Zločin se dogodio 16. avgusta, oko 19.30, na parkingu ispred hale u kojoj je organizovano veselje.

"Na ulazu na parking objekta u kojem je bila svadba, u selu Bibaj, osumnjičeni su se, sa namerom da liše života S. S., čim primete da ulazi, svaki sa svojim vozilom zaustavili praveći zasedu. Zatim je okrivljeni J. M. sa pijukom u ruci pojurio ka Sadrijuu, a F. R. je iz službenog automatskog oružja pucao nekoliko puta na žrtvu. Tom prilikom bila su ugrožena i druga lica, koja su bila zajedno sa preminulim", navodi se u saopštenju.

Odmah nakon ubistva se Ramadani predao policiji.

Predao se u Uroševcu

OSUMNjIČENI za ubistvo je policajac Festim Ramadani. Sumnja se da je ubistvo počinio službenim oružjem. Policijska inspekcija tzv. Kosova je objavila detalje o slučaju. Na osnovu prvih informacija, navodi se kako se sumnja da je policajac osumnjičen u ovom slučaju otišao na ovu lokaciju i ispalio metak u žrtvu, koja je preminula usled povreda koje je zadobila.

Policajac se, nakon što je počinio krivično delo, predao u policijskoj stanici u Uroševcu, gde je predao i službeno oružje. Osumnjičeni je uhapšen i suspendovan.

Podsetimo, policija sa ove političke teritorije je ranije objavila neke detalje. Kao žrtva je imenovan Sadri Sadriju, koji je prema izveštajima medija stric Prindona Sadrijua, muža Vjose Osmani. Pojedini mediji su naveli da je motiv ubistva bilo "zlostavljanje dve sestre osumnjičenog Festima Ramadanija od strane žrtve Sadrija Sadrijua, dok su one bile maloletne".

Silovao nesrećno dete 1997.

MOTIV za ubistvo vremešnog (89 godina) Sadrijua bila je osveta za monstruozan zločin koji je počinio 1997. godine, kada je silovao svoju u to vreme devetogodišnju sestričinu Teutu Aliu Misini. Teuta, čiji je život ova strašna trauma trajno narušila, prijavila je zločin policijskim organima u Preševu 2021. godine, ali zbog zastarelosti krivičnog gonjenja Sadri nije bio izveden pred lice pravde, sve do petka uveče kada je po starom šiptarskom običaju pravda uzeta u svoje ruke.

Sve ovo baca dodatno svetlo na porodicu Vjose Osmani, ali i nju samu. Iako se Osmanijeva za spoljnu upotrebu izdaje za političara koji neguje evropske vrednosti, potpuno je jasno da je i sama potekla iz miljea šiptarskih terorista koji su krajem 90-ih godina mislili da će njihova zverstva, pre svega nad Srbima, proći nekažnjeno, pa se nisu libili ni najmonstruoznijih zločina prema članovima sopstvene porodice.

Prema izvorima portala "Nacionale", o slučaju stričeve pedofilije su bili obavešteni i Prindon Sadriju i sama Vjosa Osmani. Kako navode, Vjosa Osmani i njen suprug su bili u grupi za komunikaciju na "Fejsbuku", gde je porodica Ramadani iznela sve svoje tvrdnje o Sadriju Sadrijuu. Dakle, ne može biti reči da "evropsko lice Kosova" predsednica Vjosa nije znala ništa. Iz nekih dopisivanja u koje je portal imao uvid, a u njima su učestvovale porodice Sadriju i Ramadani, može se videti da su u "četu" bili prisutni i Prindon Sadriju i Vjosa Osmani Sadriju. Vjosa Osmani je demantovala da je bila upoznata sa optužbama Ramadanija.

Prijavljeno

"NACIONALE" poseduje ovu prepisku, zajedno sa dokumentima koji pokazuju da je slučaj prijavljen "nadležnim organima". Međutim, kako piše ovaj portal, "članovi porodice osumnjičenog su bili ogorčeni što slučaj nije obrađen od strane pravosudnih organa", sugerišući da je to posledica "političke moći porodice Sadriju".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVI OBIČAJI KOJE TREBA DA ISPOŠTUJETE NA PREOBRAŽENJE: Preko dana san ne sme na oči, a evo šta treba odneti u crkvu