DAVID IM ODAO TRAG? Za nestalom Anom Knežević tragaju i u Italiji

Novosti online

22. 08. 2024. u 09:29

ITALIJANSKA i španska policija, kao i španski vatrogasci, pretražuju stari put u Koglo del Čenđo u Vićenci, kako bi pronašli neki trag koji vodi do nestale Ane Knežević, žene Davida Kneževića, koji je uhapšen jer je osumnjičen za njen nestanak.

ДАВИД ИМ ОДАО ТРАГ? За несталом Аном Кнежевић трагају и у Италији

Foto: Printskrin/Društvene mreže

Zajedno sa vatrogascima i policajcima na terenu su i psi.

Kako pišu italijanski mediji, Anin suprug je navodno taj koji je FBI-ju ukazao na područje Vićence, posebno na put Kosto u Kogolo del Čenđo, gde je sugerisao da treba da potraže Anu.

Kako prenose mediji, ovo područje pogodno je za vožnju automobilom i prekriveno je gustim grmljem. Put koji se pretražuje je zatvoren.

Podsetimo, David Knežević početkom maja uhapšen je na aerodromu u Majamiju, po povratku iz Srbije. Uhapšen je zbog navodne umešanosti u otmicu i nestanak svoje supruge. Ana Knežević nestala je u Madridu početkom februara.

Podsetimo, najbolja drugarica nestale Ane Knežević ranije je za "Novosti" rekla da hapšenje Davida nije bilo iznenađenje za njih.

- Srećni smo što se dogodilo hapšenje u slučaju nestanka Ane Knežević. Hapšenje Davida nije bilo iznenađenje za nas, posebno zbog toga što je od samog početka lagao gde se nalazi. Zahvalni smo srpskoj policiji na istrazi i na svemu što rade kako bi pravda bila zadovoljena - rekla je Sana Ramou sa Floride.

Najbolja drugarica Ane Knežević otkrila je da je David od početka pokazivao sumnjivo ponašanje i da je od prvog dana lagao gde se nalazi.

- Ja sam odmah pričala sa njim nakon Aninog nestanka i on mi je govorio da se nalazi u Fort Loderdejlu. Odbio je da pozove policiju. Pitala sam ga da zajedno putujemo iz Majamija u Madrid kako bismo pomogli policiji u potrazi. On je rekao da hoće, a onda je naprasno otišao u Srbiju i saopštio mi da je unajmio advokate - rekla je Sana.

Navela je da joj je njegovo ponašanje od početka bilo čudno i da mu je to odmah i saopštila.

BONUS VIDEO: Svedočenje komšije poginulog mladića Milana koji je spasio decu iz jezera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VIŠE SILE SU TU U IGRI! Novak Đoković objasnio Amerikancima kako stoje stvari sa Bogom