ZAVRŠENA POTRAGA ZA ANOM KNEŽEVIĆ U ITALIJI: Evo zbog čega su baš pretraživali šumu u Vićenci

Novosti online

27. 08. 2024. u 09:38

POTRAGA za nestalom Anom Knežević u Italiji je završena.

ЗАВРШЕНА ПОТРАГА ЗА АНОМ КНЕЖЕВИЋ У ИТАЛИЈИ: Ево због чега су баш претраживали шуму у Вићенци

Foto: Privatna arhiva

Naime, italijanska policija je, u saradnji sa španskom i američkom, radila na pretraživanju područja u Vićenci, međutim, bezuspešno. Potraga je sada zatvorena, a do pomaka u istrazi nije došlo.

Navodno, policijski službenici su imali osnova da pretražuju šumu, do koje vodi stari, zemljani put, u oblasti Kogolo del Čenđo.

Istražitelji su do ideje da bi Ana mogla biti u Italiji došli na osnovu detaljnog analiziranja GPS signala automobila koji je koristio njen suprug, Srbin David Knežević. Naime, ovo mesto je označeno kao tačka na kojoj se automobil zadržao duže nego inače.

- U ovom trenutku pretresi su obustavljeni, ali ne isključujemo da ćemo ponovo krenuti u potragu - rekli su istražitelji koji se bave ovim slučajem, a prenosi Korijere del Veneto.

Porodica i dalje ne gubi nadu

Iako je David Knežević glavni osumnjičeni za otmicu i nestanak Ane Knežević, porodica svaki dan gaji nadu da će je zagrliti.

- Želimo da pričamo o njoj u sadašnjem vremenu, verujemo da ćemo je naći živu - rekao je brat Ane Knežević svom advokatu.

David uhapšen početkom maja

Davida Kneževića, koji je početkom maja priveden na Međunarodnom aerodromu u Majamiju, uhapsili su agenti FBI po povratku iz Srbije, gde mu živi majka. David je uhapšen zbog navodne umešanosti u otmicu i nestanak svoje supruge.
Ana Knežević nestala je u Madridu početkom februara, a u to vreme je bila rastavljena od muža i prošli su jako sporan razvod nakon 13 godina braka. Par je vodio kompaniju za kompjutersku podršku na Floridi.

Španske vlasti objavile su snimak ranije ove godine na kojem se vidi kako David Knežević navodno kupuje lepljivu traku i boju u spreju u gvožđari u Madridu. Samo nekoliko sati kasnije, viđen je kako sprejom farba nadzornu kameru u stanu svoje otuđene supruge, saopštila je policija.

Agenti FBI i španska nacionalna policija istražuju, a navodno su umešane i agencije za sprovođenje zakona u Srbiji i Kolumbiji, odakle je Ana Knežević Henao.
Advokati Davida Kneževića izneli su dokaze koji tvrde da postoji odsustvo krvi u Aninom stanu što dokazuje da nije bilo borbe između para pre nestanka Kneževićke. Zbog toga, on bi trebao da bude pušten na slobodu uz kauciju.

BONUS VIDEO: SEVERININA ADVOKATICA NA ŠOLAKOVOJ TV: Povijesna je činjenica da je u Srebrenici bio genocid!

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VIŠE SILE SU TU U IGRI! Novak Đoković objasnio Amerikancima kako stoje stvari sa Bogom