SRBIN UBIO ČOVEKA U CRNOJ GORI: Krvnički ga udario, pa pobegao

Novosti online

27. 08. 2024. u 13:04

ULCINjSKA policija traga za državljaninom Srbije, sa privremenim boravkom u Nemačkoj, R. D. (59) koji je se sumnjiči da je 22. avgusta u naselju Donji Štoj udario M. M. (62), koji od povreda zadobijenih udarcem, danas preminuo u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG), saopšteno je iz Uprave policije (UP).

СРБИН УБИО ЧОВЕКА У ЦРНОЈ ГОРИ: Крвнички га ударио, па побегао

Foto: Uprava policije Crne Gore

"Vijesti" saznaju da se radi o Redži Dedeiću.

- Ulcinjskoj policiji je 22. avgusta oko 00.20 časova prijavljeno telefonskim putem da je u naselju Donji Štoj došlo do verbalnog, a nakon toga i fizičkog sukoba između dva lica, od kojih je jedan zadobio povrede i nalazi se na asfaltnoj površini u ležećem položaju. Izlaskom na lice mesta zatečeno je lice koje leži na asfaltnoj površini sa vidnim povredama u predelu glave i utvrđeno je da je reč o M. M. (62) koji je odvezen na ukazivanje lekarske pomoći - navodi se u saopštenju.

- Policija je preduzela intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je došlo do povređivanja lica i došla do saznanja da je jedno muško, tada nepoznato lice, nakon kraće verbalne rasprave, oštećenom zadao udarac u predelu glave, usled čega je on pao na asfaltnu površinu i zadobio tešku telesnu povredu. Nakon ovog događaja, pomenuto nepoznato lice udaljilo se vozilom sa lica mesta - piše u saopštenju.

- Oštećeno lice danas je podleglo povredama u Kliničkom centru Crne Gore, te je sa događajem upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično delo teška telesna povreda usled koje je nastupila smrt povređenog lica. Za osumnjičenim R. D. policija intenzivno traga - zaključuje se.

(Vijesti)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VIŠE SILE SU TU U IGRI! Novak Đoković objasnio Amerikancima kako stoje stvari sa Bogom