OVO JE MLADIĆ KOG JE OTAC IZBO NASMRT: Ranjeni Dejan pokušao da pobegne, sakrio se i iskrvario (FOTO)

Novosti online

29. 08. 2024. u 14:41

DEJAN Fazlija iz Kruševca, koji je preminuo nakon što ga je, kako se sumnja, 26. avgusta otac izbo nožem, vodio se kao nestao dan i po, a onda ga je policija pronašla mrtvog kod jedne perionice u Kruševcu.

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОГ ЈЕ ОТАЦ ИЗБО НАСМРТ: Рањени Дејан покушао да побегне, сакрио се и искрварио (ФОТО)

Foto: Društvene mreže

Kako objašnjava izvor, Dejan se posvađao sa svojim ocem u kući, a nakon što ga je ovaj izbo nožem, Dejan je pobegao da se spase.

- Sakrio se kod perioice od nasilnog oca. Uvukao se u zabačen neki prolaz, tako da ga prolaznici nisu mogli videti, a kako rođaci nisu znali gde je, prijavili su policiji nestanak. Policija je zajedno sa rođacima dan i po tragala za Dejanom, a onda je 27. avgusta po podne pronađeno njegovo telo - kaže izvor i dodaje da su se otac i sin kobnog dana posvađali, navodno zbog toga što mladić nije želeo da razgovara sa ocem, koji je i ranije bio nasilan.

- Tokom svađe, otac je zgrabio nož i zario ga sinu u stomak. Ranjeni mladić je otrčao iz kuće da se spase od nasilnika. Nažalost, iskrvario je nasmrt - kaže sagovornik.

Izvor dodaje i da je pokojni Dejan imao problema sa ocem, s kojim nije lepo živeo.

- Svađali su se u kući, Dejan nije želeo da razgovara sa ocem, večito je imao problema sa njim, otac je bio alkoholičar... I tog dana kada je izbila svađa, Dejanov otac je bio pijan, verovatno je i to uticalo na to da uzme nož i nasrne na sina - kaže izvor i dodaje:

- Dejan je sa ranom pokušao da pobegne od oca, sa poslednjim atomima snage je bežao niz ulicu i kad je stigao do jedne perionice u gradu, verovatno više nije imao snage, tu se sakrio i iskrvario, policija ga je pronašla u lokvi krvi.

Dejanov nestanak policiji je prijavila njegova majka, u strahu da mu se nešto desilo, cela porodica, pored pripadnika policije, krenula je u potragu za mladićem, međutim, nažalost, sve se završilo tragično.

- Kada je do nasilnog oca stigla vest da je Dejan preminuo od posledica ranjavanja, on je izvršio samoubistvo. Obesio se - dodao je izvor.

(Kurir)

BONUS VIDEO: SAHRANA ŠESTOČLANE PORODICE: Poslednji ispraćaj stradalih u požaru u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERIČKI POLITIKOLOG: Saveznici Ukrajine više ne mogu da utiču na tok sukoba, Putin to veoma dobro razume