OVO JE ĆERKA KOJA JE PREKLALA MAJKU U NIŠU: Bila psihički bolesna, policija još uvek traga za njom (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

09. 09. 2024. u 12:17

Z. C. (55) ubijena je sinoć u svojoj kući u Nišu, a sumnja se da joj je presudila njena ćerka M. C. stara oko 30 godina. One su dugo bile u svađi, a obe su imale i psihičkih problema, ali motiv ubistva je i dalje nepoznat!

ОВО ЈЕ ЋЕРКА КОЈА ЈЕ ПРЕКЛАЛА МАЈКУ У НИШУ: Била психички болесна, полиција још увек трага за њом (ФОТО)

Foto: Društvene mreže

- Čula se neka vika, lomljenje stakla, haos, nismo ni slutili do čega je zapravo došlo. Kada smo čuli da je ubila majku, ostali smo u šoku. Čuli smo posle da je otac čuvao koze na nekoj livadi, a kada je ušao u kuću, imao je šta i da vidi, supruga mu je ležala u lokvi krvi, a od ćerke ni traga - ispričale su komšije i rekle da su videle da je njihovim sokakom nedugo posle ubistva prošetala devojka pognute glave, za koju pretpostavljaju da je u pitanju upravo osumnjičena.

- Ćerka je bila psihički bolesnik, a za njenu majku smo čuli da je bila deo neke sekte. Imale su dosta problema odranije, policija je često dolazila na njihova vrata zbog tuče - kažu komšije.

Foto: Društvene mreže

 

Inače, nakon što je počinila stravični zločin, ćerka se dala u bekstvo, a policija intenzivno traga za njom.

- U naselju gde ova porodica živi, često smo nailazili na oglase koje je postavljala ćerka ubijene žene. Umela je da napiše "Pomozite mi, ja sam bolesna" i svašta još nešto, žalila se da je maltretiraju u kući, a šta se zapravo dešavalo iza tih zatvorenih vrata, verovatno samo one znaju - pričaju komšije.

Oni tvrde da se sinoć čula velika buka iz kuće koja je ubrzo postala mesto zločina. Nedugo nakon toga, usledila je tišina, međutim, niko od njih nije mogao ni da pretpostavi da je reč o ubistvu.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, Z. C. je ubijena nožem.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVAT BAŠ NISKO PAO: Nekadašnji rival Novaka Đokovića i Ju-Es opena proživljava težak period