PREOKRET U SLUČAJU UBISTVA SIME BALAŠEVIĆA (90): Pušten muškarac uhapšen zbog zločina u Bogovini

S. M. J.

16. 09. 2024. u 16:37

I DALjE traje istraga povodom ubistva devedesetogodišnjeg Sime Balaševića iz Bogovine kod Boljevca. Jedna osoba uhapšena, pa puštena zbog nedostatka dokaza.

ПРЕОКРЕТ У СЛУЧАЈУ УБИСТВА СИМЕ БАЛАШЕВИЋА (90): Пуштен мушкарац ухапшен због злочина у Боговини

Foto: Ist Media

Zbog stravičnog ubistva Sime Balaševića (90) zvanog Piculj, bivšeg ugostitelja iz Bogovine kod Boljevca, čije je beživotno telo pronađeno 9. septembra,  još uvek niko nije osumnjičen.  Policija je uhapsila jednog muškarca, ali je on, nakon što mu je mera zadržavanja prošla, pušten.

- Muškarac star 37 godina zadržan je zbog kritičnog događaja u selu Bogovina, opština Boljevac, odnosno zbog sumnje da je lišen života sada pokojni Sima Balašević iz Bogovine, opština Boljevac, ali je ukinuto zadržavanje zbog nedostatka dokaza za podnošenje krivične prijave i predlaganje pritvora – saznaju „Novosti“ u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Balašević je mučen, a zatim i ubijen u noći između 8. i 9. septembra. Njegovo telo je tokom popodneva našao njegov sin kada je sa  jednim prijateljem došao kod oca.

- Policijska uprava u Zaječaru , Policijska stanica Boljevac preduzima sve mere i radnje u pravcu rasvetljavanje krivičnog događaj i pronalaženje počinioca – kažu u VJT Zaječar.

Navodno pričalo se da Balašević ima novac jer je prodao kuću. U selu vele da je starac, iako na štakama, bio vitalan, vozio automobil, družio sa komšijama. Ubica ili više njih vezali su ga za stolicu, mučili ga i ispreturali celu kuću.

- Nijedna se mogućnost ne isključuje, ni da je neko „tipovao“ žrtvu, kao i da je bilo više počinilaca. Sve se proverava, snimci sa nadzornih kamera, svako saznanje do kojeg policija dođe – saznajemo od izvora bliskih istrazi.

Tokom protekle nedelje je više osoba koje su, smatraju nadležni, mogli da dodatno rasvetle okolnosti ovog ubistva kakvo se u boljevačkom kraju ne pamti. Nijedan od njih, međutim, nije mogao da kaže šta se desilo uglednom ugostitelju, vlasniku kafane „Bolji život“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

OVAKAV NIKAD NIJE BIO! Novak Đoković zapevao bugarski hit - evo i zašto (VIDEO)