UDARIO PESNICOM U GLAVU DOKTORKU? Podignuta optužnica protiv maloletnika u Subotici

J. L.

27. 08. 2020. u 19:26

VIŠE javno tužilaštvo u Subotici podiglo je optužni predlog protiv maloletnog P. M. (17) zbog fizičkog napada na B. Đ. doktorku u subotičkoj Opštoj bolnici, 27. januara, koju je, kako se tvrdi, udario pesnicom u glavu dok mu je ukazivala medicinsku pomoć.

УДАРИО ПЕСНИЦОМ У ГЛАВУ ДОКТОРКУ? Подигнута оптужница против малолетника у Суботици

Foto: S.Babović

- Urađeno je pshiloško-psihijatrijsko veštačenje po kome pacijent nije bio svestan svog postupka, nepismen je i nepokretan. Međutim, punomoćnik oštećene doktorke osporava ove nalaze - saznajemo u istrazi. - Sada se čeka da sud prihvati predlog advokata oštećene i dozvoli novo veštačenje, jer je po njima pacijent pismen čim ima Fejsbuk profil, gde objavljuje fotografije, te je po tome svestan svog postupka.

P. M. je došao u bolnicu sa roditeljima i bez povoda udario lekarku koja je pokušala da uradi specijalistički pregled. Od siline udaraca doktorki je povređena bubna opna i imala je podlive na licu.

- Posle incidenta, pacijent je sa roditeljima pokušao da napusti bolnicu, ali su ih zaposleni u tome sprečili i pozvali policiju. Posle pregleda doktorke, ustanovljeno je da su u pitanju lakše telesne povrede, a o nemilom događaju obavešteni su MUP i Ministarstvo zdravlja - rekli su nam tada u upravi subotičke bolnice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

VEČERAS DOLAZI MLAD MESEC U RAKU: Donosi veliku energiju, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak