BICIKLISTA PAO POD TRAKTOR, POGINUO NA MESTU NESREĆE: Novi detalji tragedije kod Kikinde

R.Šegrt

28. 08. 2020. u 09:44

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak popodne dogodila u Bašaidu kod Kikinde poginuo je biciklista Ilija J. (63), iz tog sela. On je smrtno stradao u ulici Jovana Popovića, u naselju Bikač, kada je, iz napoznatih razloga, vozeći bicikl, pao pod traktor kojim je upravljao meštanin Mihalj P. (60), saznaju “Novosti”.

БИЦИКЛИСТА ПАО ПОД ТРАКТОР, ПОГИНУО НА МЕСТУ НЕСРЕЋЕ: Нови детаљи трагедије код Кикинде

Foto: R.Šegrt

- Nesreća se dogodila u trenutku kada su se biciklista i traktor mimoilazili, ali je u jednom momentu biciklista, iz još neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu i pao pod traktor, tačnije između traktora i prve prikolice. Život je izgubio na licu mesta. Kako je i zbog čega biciklista podleteo pod traktor još se ispituje. Nepoznato je da li je bio u alkoholisanom stanju, da li mu je pozlilo, da li se okrenuo da se nekom javi ili je uzrok sasvim neke druge prirode – rekao je “Novostima” izvor blizak istrazi.

Prema raspoloživim informacijama, traktorista Mihalj P. nije bio pod dejstvom alkohola, a upravljao je registrovanim vozilom, koje je zbog ove nesreće poslato na vanredni tehnički pregled. Telo nastradalog bicikliste je radi obdukcije poslato u Centar za sudsku medicinu u Novom Sadu.

U Policijskoj upravi i Kikindi rečeno nam je da traktorista nije uhapšen, jer za to nije bilo osnovanog razloga, ali će, po službenoj dužnosti, protiv njega, u redovnom postupku, biti podneta odgovarajuća prijava.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!