BIVŠI POLICAJAC OSUMNJIČEN ZA POLNO UZNEMIRAVANJE: Devojci slao uvredljive poruke i upao joj u stan

Novosti online

16. 09. 2020. u 09:59

OSNOVNO tužilaštvo naložilo je podnošenje krivične prijave u redovnom postupku protiv penzionisanog policajca S.N. (48) iz Bujanovca zbog krivičnog dela polno uznemiravanje.

БИВШИ ПОЛИЦАЈАЦ ОСУМЊИЧЕН ЗА ПОЛНО УЗНЕМИРАВАЊЕ: Девојци слао увредљиве поруке и упао јој у стан

FOTO: Depositphotos

Kako su ranije objavile Bujanovačke, njega je prijavila 26-godišnja bujanovačanka T.V. nakon što je višemesečno uznemiravanje kulminiralo upadom u njen stan i nasrtajem.

- Oštećena je prijavila da joj je tokom poslednjih 6 meseci osumnjičeni slao preko aplikacije mesindžer slike uvredljive sadržine sa raznim porukama u sferi polnog života. Dana 31. jula, kada su se njeni ukućani nalazili na odmoru, osumnjičeni je iskoristio tu priliku i ušao u stan oštećene, odgurnuo je rukama, te je ona pala na krevet, nakon čega je osumnjičeni prišao i legao preko nje - navode iz Tužilaštva.

Toga dana je T. V. primila poslednju poruku od S. N, rekla je Bujanovačkim, a da slučaj prijavi policiji odlučila se nakon što je sve ispričala ocu i sestri.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!