EVO KO JE UPUCAN NA NOVOM BEOGRADU: Alajbegovića ponovo izrešetali, bivši vođa navijača ranjen u grudi i u noge

Z. U.

03. 11. 2020. u 21:03

KAKO saznaju "Novosti", večeras je na Novom Beogradu ranjen Nenad Alajbegović Alajbeg, bivši vođa Partizanove navijačke grupe "Zabranjeni"

ЕВО КО ЈЕ УПУЦАН НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Алајбеговића поново изрешетали, бивши вођа навијача рањен у груди и у ноге

Foto: I. Marinković

On je zadobio povrede nanete vatrenim oružjem u predelu grudi i nogu, a u Urgentni centar dovezen je taksijem oko 19 časova i 40 minuta.

Kako je sam izjavio, povrede je zadobio u ulici Maršala Tolbuhina, a napadač je za sada nepoznat.

Policija je na mestu pucnjave pronašla šest čaura.

Alajbegović već ima pozamašan dosije, a na teret mu se stavljala trgovina drogom. U evidenciji ima više od 60 krivičnih dela, a prvi put je privođen kad je imao samo 12 godina.

On je ranjen i u sačekuši 25. januara ove godine, a na njega je pucano i u junu 2019, kao i 2010. godine.

U julu 2010. godine on je čudom ostao nepovređen kada mu je napravljena sačekuša ispred zgrade u kojoj je stanovao, u Ulici narodnih heroja na Novom Beogradu. U njega je tada, dok je izlazio iz zgrade, pucao nepoznati muškarac, ali sva tri ispaljena metka su ga promašila.

Kada je ponovo pokušano njegovo ubistvo u blizini opštine Novi Beograd 2019. godine odbio je da sarađuje sa policijom.

Nenad je, inače, dugo bio jedan od vođa Partizanove navijačke grupe "Zabranjeni", koja je već godinama u žestokom sukobu sa suparničkom frakcijom "Alkatraz". Policajci i stručnjaci iz oblasti bezbednosti su u više navrata isticali da u pozadini navijačkih sukoba nije samo prevlast na tribini, već kontrola narko-tržišta u Beogradu i ostalih kriminalnih poslova.

I Nenadov brat Dejan je bio jedan od vođa navijača Partizana, i on je ubijen pre 15 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!