SLEDI MU KRIVIČNA PRIJAVA: Italijan pokušao da prošvercuje u Srbiju dva kilograma skupih gljiva?
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova podneće krivičnu prijavu protiv italijanskog državljanina starog 59 godina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo uništenje, oštećenje, iznošenje u inostranstvo i unošenje u Srbiju zaštićenog prirodnog dobra.

Foto: Tanjug/Tanja Valić
Službenici Uprave granične policije i Uprave carina, su na graničnom prelazu Batrovci pregledom vozila kojim je upravljao osumnjičeni pronašli dve kutije u kojima je bilo oko dva kilograma belog tartufa.
Inače, tartufi su najcenjenija i najskuplja jestiva gljiva na svetu. Pored izuzetnog ukusa, čuveni su i po svojim lekovitim svojstvima. Od davnina je poznato da ovaj skupoceni delikates predstavlja prirodni lek za potenciju i vitalnost celog organizma.
U Srbiji je ovaj posao isplativ biznis, a prethodnih nedelja opet je vinut kao glavna tema među sakupljačima, a i šire.
(Telegraf.rs)
Preporučujemo

KILOMETARSKE KOLONE NA ULAZU U SRBIJU: Naši građani žure da uđu u zemlju pre novih mera
18. 12. 2020. u 13:34

DVADESETOGODIŠNjAK ŠVERCOVAO DUVAN? Policija privela mladića posle pretresa automobila
02. 12. 2020. u 18:55

ŠOK OTKRIĆE, EVO KO VODI OBOJENU REVOLUCIJU U SRBIJI! Vučićević razotkrio blokadersko-kriminalnu hobotnicu, u sve umešan rektor Đokić!
GLAVNI urednik Informer TV Dragan J. Vučićević otkrio je šokantne podatke o medijsko-političkoj, blokaderskoj kriminalnoj hobotnici koja se krije iza pokušaja izazivanja građanskog rata u Srbiji.
20. 07. 2025. u 15:05

ŠOK PRIZOR NA EVZONIJU: Čovek stigao na granicu u ovo vreme, nema žive duše! Evo kada da krenete put Grčke
LETNjI odmor za mnoge građane Srbije i regiona započinje u beskrajnom redu na graničnom prelazu Evzoni, na ulazu iz Severne Makedonije u Grčku.
20. 07. 2025. u 11:15

Naučnici ajkulama spustili mrtvu kravu na 1.629 metara dubine - nisu mogli da veruju šta su ribe uradile (VIDEO)
"TO POKAZUJE strategiju preživljavanja kod vrsta koje se ne hrane usamljeno."
14. 07. 2025. u 13:06
Komentari (0)