OTAC I SIN TVRDE DA SU UPUCANI: Novi detalji haosa kod Varvarina, evo gde su sada ranjeni

S. Babović

21. 12. 2020. u 21:48

KAKO saznaju "Novosti" u pucnjavi koja se dogodila večeras oko 19.30 nadomak sela Parcane kod Varvarina ranjeni su otac i sin, Goran Kostić (53) i Darko Kostić (28).

ОТАЦ И СИН ТВРДЕ ДА СУ УПУЦАНИ: Нови детаљи хаоса код Варварина, ево где су сада рањени

Darko K. Foto: Printskrin

Oni su policiji predočili da je na njih pucano iz lovačke pušte i to u trenutku kada je u dvorištu njihove vikendice ušlo više njima nepoznatih osoba.

Policija, prema saznanjima "Novosti", proverava ove izjave kako bi utvrdila šta se tačno dogodilo u vikendici koja je dva kilometra udaljena od sela.

- Ispričali su da su samo došli da obiđu vikendicu, proverava se sled događaja - navodi nezvanično izvor "Novosti".

Foto: S. Babović

Selo Parcane

Sanitetima varvarinske hitne pomoći prebačeni su u Opštu bolnicu Kruševac i to otac sa povredama glave, a sin u leđa. Još uvek nema zvaničnih potvrda da nisu životno ugroženi.

- Zbrinuti su na Hirurgiji, u toku je dijagnostika povređenih, sa njima su dežurni hirurzi - kaže za "Novosti" dr Vesna Stević-Gajić, direktorka kruševačke bolnice.

Policija se nije zvanično oglasila povodom ovog događaja. Istraga je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

VEČERAS DOLAZI MLAD MESEC U RAKU: Donosi veliku energiju, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak