UBICA S TVITERA PIO PELINKOVAC PRE ZLOČINA: Nastavljeno suđenje Neđeljku Đuroviću, bio je u stanju opijenosti

Lj. D. J.

24. 12. 2020. u 12:33

SUĐENjE Neđeljku Đuroviću, koji se tereti za brutalno ubistvo Miloša Mileusnića, studenta iz Čačka, nastavljeno je danas u Višem sudu saslušanjem veštaka medicinske struke Branko Mandić, koji je istakao da je optuženi bio u stanju lake opijenosti.

УБИЦА С ТВИТЕРА ПИО ПЕЛИНКОВАЦ ПРЕ ЗЛОЧИНА: Настављено суђење Неђељку Ђуровићу, био је у стању опијености

Foto privatna arhiva

On je istakao i da je u međuvremenu upoznat sa odbranom okrivljenog koji je istakao da je te noći, neposredno pre zločina, pio alkohol. 

- Upoznao sam se sa njegovom odbranom u kojoj je istakao da je te noći popio 5,6 čaša pelinkovca. Mogu da zaključim na osnovu toga da je bio u stanju alkoholne opijenosti, ali ne stepenu alkoholisanosti. Reč je o jednostavnoj alkoholnoj opijenosti - rekao je veštak. 

Na pretresu su izvršen uvid u iskaze svedoka tokom postupka, među kojima je i iskaz Gorana Mileusnića, oca ubijenog mladića, kao i Filipa Bjelića, koji je bio Milošev cimer. 

Pretres je potom odložen, jer se dva svedoka nisu pojavila, a naredni je zakazan za 18. januar. 

Na suđenju je bio i otac ubijenog mladića, ali i brojni prijatelji koji prisustvuju svakom pretresu. 

Podsetimo, student Miloš Mileusnić ubijen u noći između 26. i 27. januara 2019. godine na pločniku zgrade u ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu. Napadač je tada mladiću prišao i iz čistog mira izbo ga nožem nasmrt.

Ubrzo nakon zločina, Đurović je dobio nadimak "ubica s Tvitera", jer je navodno, a kako su mediji pisali, nakon hapšenja u policiji rekao da je dane i noći provodio na Tviteru da je bio nezadovoljan svojim životom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!