SNIMCI SA MESTA UBISTVA MLADIĆA NA NOVOM BEOGRADU: Ivan pronađen izboden u blizini zgrade - komšije trvde da nisu čuli za žurku (FOTO/VIDEO)

G.N.

14. 01. 2021. u 11:32

NOĆAS oko četiri sata otac je dovezao svog sina Ivana T. (22) u Urgentni centar, koji je uboden nožem u srce.

СНИМЦИ СА МЕСТА УБИСТВА МЛАДИЋА НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Иван пронађен избоден у близини зграде - комшије трвде да нису чули за журку (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: M.Anđela

Njegovo telo pronađeno je u ulici dr Ivana Ribara. On je tada davao znake života, a privatnim automobilom je prevezen u Urgentni centar. Pola sata kasnije je konstatovana smrt.

Kako saznaju "Novosti" na terenu, komšije tvrde da nisu čuli ništa. Policija je jutros dolazila u zgradu na broju 168 da preuzme snimke sa kamera, a krvavi tragovi pronađeni su između dve zgrade broja 168 i 170.

Foto: M.Anđela

Staranari iz zgrade sa brojem 170 navode da uopšte nisu čuli da se u njihovoj zgradi održava neka žurka.

Podsetimo, kako prenosi Pink, istraga je pokazala da je Ivan T. veći deo večeri proveo na žurki u jednom stanu na Novom Beogradu. U jednom trenutku je otišao sa žurke, a istraga utvrđuje šta se dešavalo od trenutka kada je napustio stan dok ga otac nije pronašao kako krvari na pločniku. Otac je je sa još jednim drugom odvezao ranjenog mladića u UC gde je on preminuo. Ivan je uboden oštirm predmetom u grudi, a istraga je toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!