OGLASIO SE OTAC HOSPITALIZOVANE BEBE: Razvalio vrata da spasi komšije od požara, ćerkica se nagutala dima

Novosti online

02. 02. 2021. u 11:32

UŽASAN smrad dima usled požara koji je izbio u Brdovitoj ulici na Banovom brdu, probudio je noćas oko 3 sata i uznemirio stanare ove zgrade. Čak šestoro osoba prebačeno je u bolnicu, a među njima i beba koja se nagutala dima.

ОГЛАСИО СЕ ОТАЦ ХОСПИТАЛИЗОВАНЕ БЕБЕ: Развалио врата да спаси комшије од пожара, ћеркица се нагутала дима

Foto: N. Karlić/Depositphotos

Ispred zgrade na adresi broj 12 zatekli smo njenog oca, Milana Jankovića (32), jednog od povređenih stanara. Milan je komšija ljudi u čijem je stanu izbio požar i sa svojom porodicom živi preko puta.

- Bio sam sinoć u stanu sa svojom suprugom i ćerkicom, kada sam oko 4 ujutru osetio dim. Izašao sam napolje i video da izlazi iz stana preko puta mog. Nisam imao izbora, morao sam da razvalim vrata. U stanu u kom je izbio požar bila su dvojica mladića, koji tu žive, stara 22 i 20 godina, kao i njihova majka - započinje naš sagovornik.

Milan dalje opisuje da je, nakon što je razvalio vrata, komšinicu zatekao kako leži kraj njih.

- Uspeo sam da je izvučem, a onda i jednog sina i prebacim kod mene, a drugi je bio u svojoj sobi. Od dima se ništa nije videlo, pa sam morao s druge strane, na terasu da se popnem i da ga izvučem, uz pomoć drugog komšije Bojana - prepričava Janković pravu dramu koja se odvila sinoć.

Milan se nagutao dima, te je prebačen u bolnicu, ali je ubrzo pušten. Dima se nagutala i njegova supruga, ali i ćerkica, koja ima godinu dana i četiri meseca.

- Jesu se nagutale dima, ali su sada bolje. Ćerka je na kiseoniku, ali biće sve to dobro - navodi Milan.

Kako kaže, u trenucima kada je osetio dim i krenuo u susedni stan da spasi komšije, nije osećao strah.

- Nisam se uplašio, tada ni o čemu ne razmišljate. Evo, tek sad me sve stiže - kaže Janković koji se posle razgovora sa nama uputio da obiđe svoju ćerkicu i ženu.

Uzrok požara još nije poznat, a u stanu koji je goreo trenutno se nalazi policija koja vrši uviđaj.

Podsetimo, na teren je izašlo sedam ekipa Hitne pomoći, a požar je gasilo 17 vatrogasaca sa četiri vatrogasna vozila.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!