OVO JE FILIP KOJI JE STRADAO U SAOBRAĆAJKI KOD VRŠCA: Plandište tuguje za fudbalerom (19), oglasio se i njegov klub (FOTO)

Novosti online

02. 02. 2021. u 11:56

FILIP R. (19) iz Plandišta nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na putu Vršac – Plandište, kada je na njegov automobil marke "mercedes" pod nerazjašnjenim okolnostima, iz suprotnog pravca, naleteo "BMW".

ОВО ЈЕ ФИЛИП КОЈИ ЈЕ СТРАДАО У САОБРАЋАЈКИ КОД ВРШЦА: Пландиште тугује за фудбалером (19), огласио се и његов клуб (ФОТО)

Foto: Facebook

Vozač (25) "BMW", inače iz Vršca, teško je povređen, a još nije saopšteno kako je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u automobil, kojim je nastradali Filip pokušao da pobegne u desnu stranu. Filipov suvozač (20) prošao sa lakšim telesnim povredama.

Filip je igrao za FK Sloga iz Plandišta, koji se juče oprostio od nastradalog mladića.

- Poslednju utakmicu u našem dresu odigrao je juče kao starter protiv ekipe Budućnosti iz Alibunara. Porodici, prijateljima i svima koji su poznavali našeg Fiću izražavamo najiskrenije saučešće. Neka ti je večna slava, Fićo - stoji u objavi na Fejsbuku.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetpetogodišnjaka iz Vršca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

(Plandišteonline)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!