SLAĐANA UBIO KOMŠIJA? Vidljivi tragovi krvi na ulazu u kuću u kojoj je pronađeno telo, policija još na mestu zločina (FOTO)

I.M.

03. 02. 2021. u 12:47

POLICIJA još čuva kuću u vlasotinačkom selu Prilepac u kojoj je Slađan Stoiljković (42) na tragičan način izgubio svoj život. On je juče, oko devet časova, pronađen u lokvi krvi, pa se pretpostavlja da je iskrvario i tako podlegao povredama koje je zadobio u toku prethodne noći.

СЛАЂАНА УБИО КОМШИЈА? Видљиви трагови крви на улазу у кућу у којој је пронађено тело, полиција још  на месту злочина (ФОТО)

Foto: I.Mitić

Za ovo ubistvo osumnjičen je komšija S.S.(38), a Slađan je preminuo od povreda koje su mu najverovatnije nanete tupim predmetima po glavi i telu. On je pronađen u kući svog ujaka, nedaleko od porodičnog doma koju je obilazio i gde je povremeno boravio.

Na stepeništu i ulaznim vratima gde se, po svemu sudeći, odvijala prava drama vidljivi su tragovi krvi, a policija još uvek obezbeđuje mesto zločina za slučaj potrebe da još neki dokaz bude izuzet sa lica mesta.

Foto: I. Mitić

Slađan Stoiljković

Telo mučki ubijenog muškarca je poslato na obdukciju, a osumnjičenom za njegovo ubistvo, po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva, određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, kako je saopšteno iz leskovačke Policijske uprave, uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Ubijeni je ponedeljak uveče bio u društvu uhapšenog komšije. Potom je otišao u kuću svog ujaka, a roditeljima je javio da će tu i da prespava. Pod kojim okolnostima je izgubio život i šta je motiv ovog krivičnog dela utvrdiće istraga koja je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!