MAJKA UZALUD ZVALA SINA: Uroš se ceo dan nije javljao na telefon – meštani Kremana u šoku nakon tragedije u kojoj je stradalo dvoje mladih

N.J.

17. 02. 2021. u 11:13

UROŠ Đ. (29) se tuširao kada ga je udarila struja u vikendici u selu Kremna kod Užica, njegova devojka J.J. (30) je ušla u kupatilo pokušavajući da ga spase, ali se sve završilo smrću dvoje mladih ljudi.

МАЈКА УЗАЛУД ЗВАЛА СИНА: Урош се цео дан није јављао на телефон – мештани Кремана у шоку након трагедије у којој је страдало двоје младих

Foto: N. J.

Ovako meštani opisuju tragediju u kojoj je stradalo dvoje mladih ljudi iz Požege.

- Uroš se ceo dan, u utorak, nije javljao majci na telefon. Ona je zatim pozvala rođaka iz Kremana, koji je zatim ušao u kuću. Na podu tuš kabine on je zatekao beživotna tela dvoje stradalih. Žena je bila odevena, što sugeriše da je pokušavala da spase Uroša - kažu meštani.

Kuća koju su stradali koristili za odmor, vlasništvo je Uroševe familije sa majčine strane. Reč je o novoj vikendici u izgradnji, nedovršenoj.

- Uroša sam povemeno sretao u selu, dolazio je ovde iz Požege gde živi, a celo selo je u šoku - objašnjava Dejan Čulić, ovdašnji poštar i komšija Šluletića, Uroševe familije sa majčine strane, iz zaseoka Dugi Do.

Par iz Požege je u Kremnima provodio vikend i praznik.

- Odmah po prijavi, policija i hitna pomoć došli su na lice mesta, ali su medicinari mogli samo da konstatuju smrt dvoje mladih ljudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (2)

NA SAMO 2 SATA OD VAS: Evo zašto bi Tunis trebao da bude vaša sledeća destinacija za letovanje