UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U POŽAREVCU: U tuči ispred lokala nastradao muškarac - Preminuo na licu mesta

D. N.

19. 04. 2021. u 08:31

POLICIJA je uhapsila Z.M. (49) i B.M. (47) iz Požarevca, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela ubistvo i učestvovanje u tuči.

УХАПШЕНИ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО У ПОЖАРЕВЦУ: У тучи испред локала настрадао мушкарац - Преминуо на лицу места

Foto: D.N.

Kako se sumnja, B.M. je 18. aprila uveče, u jednom ugostiteljskom objektu u Požarevcu započeo tuču sa D.M. (48) nakon čega su izašli iz lokala. Z.M. je tada, kako se sumnja, zadao udarac u glavu D.M, usled koga je on pao i preminuo na licu mesta. Policija je Z.M. zatekla ispred lokala, dok je B.M. pronađen nedaleko odatle.


Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu,  biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!