HOĆE LI EMILI I GABRIJEL BITI ZAJEDNO? Šta donosi četvrta sezona popularne serije koja se dešava u Parizu

J. BANjANIN

09. 07. 2023. u 07:00

SIMPATIČNA i ambiciozna Amerikanka Emili Kuper, koja se preselila u Pariz zbog posla u marketinškoj firmi, uselila se u srca publike još u oktobru 2020.

ХОЋЕ ЛИ ЕМИЛИ И ГАБРИЈЕЛ БИТИ ЗАЈЕДНО? Шта доноси четврта сезона популарне серије која се дешава у Паризу

Foto IMDb

Od tada milioni gledalaca širom planete pomno su na striming platformi "Netfliks" pratili 30 epizoda o izazovima sa kojima se glavna junakinja suočava na poslu, ali i u životu. U decembru je emitovana treća sezona u kojoj se Emili našla na ključnom raskršću života - žonglirajući između dva šefa i dva ljubavnika. I sada se svi pitaju šta donosi i kada stiže četvrta sezona popularne serije autora Darena Stara, koji je najpoznatiji po TV ostvarenjima "Beverli Hils", "Melrouz plejs" i "Seks i grad".

Iako "Emili u Parizu" kritičari nisu mnogo zavoleli, obožavaocima je ovo postala omiljena romantična komedija. Nepunih 20 dana posle premijere drugog ciklusa, još u januaru 2022, serija je obnovljena za treću i četvrtu sezonu. Prvobitno su svetski mediji pisali da su ova dva ciklusa snimljena uzastopno u Francuskoj. Ako je to istina, Emili bismo mogli da vidimo na malim ekranima i pre tradicionalnog premijernog emitovanja u toku praznične sezone ili najkasnije u decembru ove godine. Međutim, početkom juna, "Varajeti" je objavio da je snimanje četvrte sezone, koje je bilo planirano krajem leta ili početkom jeseni, odloženo za dva meseca zbog štrajka američkih scenarista. Iako hiljadama kilometara daleko, dešavanja u Holivudu dobila su odjek i u Parizu zbog procvata striming servisa koji su na nekim projektima okupili talente iz SAD i Francuske.

Foto IMDb

Međutim, na iznenađenje mnogih, sredinom prošlog meseca, tokom "Netfliksovog" promotivnog događaja u Brazilu, glavna glumica serije "Emili u Parizu" Lili Kolins je u kratkom videu nagovestila šta možemo da očekujemo u novoj, četvrtoj sezoni. Kolins je jasno stavila do znanja da radnja nove sezone ima nekoliko priča čiji rasplet publika željno iščekuje. Glumica je obećala da će se uzbudljiva drama nastaviti, zadirkujući obožavaoce sa čudesnim dešavanjima u životu glavne junakinje.

Četvrta sezona ima mnogo toga da obradi nakon nekoliko prelomnih trenutaka u finalu, uključujući Gabrijelov i Kamijin raskid pred oltarom, Emilin i Alfijev prekid veze, kao i veliko otkriće da je Kamija trudna.

- Da li je Alfiju još uvek slomljeno srce? Hoće li Gabrijelov restoran dobiti prestižnu Mišlenovu zvezdu? Hoće li Mindi sa svojim bendom otići na "Evroviziju"? Hoće li Silvi istrajati sa obnovljenom ljubavlju? I pitanje koje nam svima pada na pamet: hoće li Emili i Gabrijel konačno biti zajedno - uzbuđeno nabraja Lili Kolins.

Ipak, najvažnija informacija koju je ova glumica otkrila jeste da će pariske kulise zameniti druge, podjednako šarmantne evropske prestonice. Odnosno, da bi Emili u četvrtoj sezoni mogla da ode na "praznike u Rimu". Svakako će i nove epizode obilovati zanimljivim modnim komadima, ukusnom hranom i istorijskim znamenitostima, a odlazak u "večni grad" seriji će dati novi polet.

Kako je glavna glumica istakla, biće i više zabave, mode i drame, a tokom cele četvrte sezone Emili preispituje svoje težnje kako bi pronašla odgovor na pitanje - da li je ono što želi zaista ono što joj treba?

Iako "Netfliks" tek treba zvanično da potvrdi glumačku ekipu četvrte sezone, gotovo je sigurno da će se vratiti većina glavnih zvezda, a to su: Ešli Park (Mindi), Luka Bravo (Gabrijel), Kamij Raza (Kamij), Filipin Leroa-Bolije (Silvi), Semjuel Arnold (Žilijen) i Bruno Gueri (Lik). Što se tiče Alfija (Lusijen Leviskaunt), koji je napustio Emili nakon što je saznao za njena snažna osećanja prema Gabrijelu, kreator serije Daren Star otkrio je da će Britanac verovatno i dalje biti deo projekta, jer će Emili morati da izbalansira poslovni odnos sa njim, dok se bori sa sopstvenim osećanjima.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja