ŠANTAL U "FBI" FRANŠIZI: Dilan Makdermot dobija novu glavnu partnerku u borbi sa teroristima

N. DRAŽOVIĆ

25. 05. 2024. u 18:11

POPULARNA krimi-drama, izvršnog producenta i dvostrukog dobitnika Emi nagrade Dika Vulfa, "FBI: Najtraženiji", spinof serije "FBI", nominovan za dva priznanja Emi, vraća se pred domaću publiku sa petom sezonom, koju ćemo od 28. maja gledati premijerno na kanalu Star krajm.

ШАНТАЛ У ФБИ ФРАНШИЗИ: Дилан Макдермот добија нову главну партнерку у борби са терористима

Foto Star

Utorkom od 22.00 pratimo specijalnog agenta za nadzor Remija Skota (Dilan Makdermot) i njegov tim najobučenijih pripadnika FBI, koji imaju zadatak da pronađu i uhvate najozloglašenije kriminalce sa poternice. U prvoj epizodi, Remi će poželeti dobrodošlicu specijalnoj agentkinji Nini Čejs (Šantal Vansanten), koja je zamenila Kristin Gejns. Nina je nedavno dobila bebu sa Skolom (Džon Bojd), a po povratku s porodiljskog bolovanja prešla je iz terenske kancelarije u Njujorku i originalne serije "FBI" u Skotov spinof tim. Operativna grupa za begunce sa novom članicom kreće u Virdžiniju, nakon što misteriozni dogovor dovede do višestrukih smrtnih slučajeva. U nastavu sezone agenti će morati da pronađu i liše slobode odgovorne za bombaške napade na penzionisane oficire njujorške policije, otkriju ko stoji iza nestanka i ubistva žena na severu zemlje, reše slučaj kidnapovanja srednjoškolaca i profesora engleskog jezika u Pensilvaniji, razotkriju ubice četvorice detektiva koji su lišeni života prilikom razmene zatvorenika, spasu dvojicu tinejdžera koji su oteti pod pretnjom oružjem dok su dilovali drogu...

Vrtoglav uspeh serije već joj je zagarantovao i šesti ciklus, a glumicu Šantal Vansanten i u nastavku serije gledaćemo u okviru tima Dilana Makdermota.

- Pomalo se osećam kao osnovac koji je u sedmom razredu odjednom promenio školu i preko noći mora da se prilagodi novom odeljenju. Sigurna sam da kolegama na setu izgledam isprepadano i istraumirano, ali velika je stvar dobiti jednu od glavnih uloga u seriji sa tolikim budžetom i produkcijom - poručuje mlada glumica, dodajući da joj je u privikavanju mnogo pomogao upravo Makdermot koji je i sam prošao kroz istu situaciju nasledivši pre nekoliko godina Džulijana Mekmana.

- Radnja obe serije je slična. Pomaže i to što je reč o krosoveru, tako da bukvalno tumačim svoju staru junakinju, samo u nekom novom okruženju, ali je ipak, veliki zadatak u kratkom roku naučiti sve o novoj seriji. Pogotovo što je spinof mnogo dinamičniji u pogledu glumačkih zahteva. Ovde ima mnogo više akcije, snimanja su po celoj zemlji, što odmah podrazumeva i mnogo bolju organizaciju ličnog života. Čini mi se da je u "Najtraženijima" sve mnogo veće i dinamičnije. Svaka epizoda zamišljena je kao film, produkcija deluje mnogo bogatije. U scenama imamo prave avione, snimamo u vazduhu, a moja Nina prvi put posle tri godine u ovoj franšizi ima ozbiljne akcione sekvence - zaključuje nova zvezda serijala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)