STIŽU "LETNJE INTRIGE": Specijal serije "Igra sudbine", od 10. juna, na Prvoj

J. BANjANIN

08. 06. 2024. u 14:45

EKIPA popularne telenovele "Igra sudbine", koja se emituje već šest sezona, neće praviti letnju pauzu već će snimati punom parom.

СТИЖУ ЛЕТЊЕ ИНТРИГЕ: Специјал серије Игра судбине, од 10. јуна, на Првој

Foto A. Krstović Prva

Reditelj i glumci na čelu sa producentom Nikolom Burovcem spremaju za naredne mesece poseban specijal pod nazivom "Letnje intrige", koji stiže od ponedeljka, 10. juna, svakog dana, u 20.00, na Prvu TV.

- Sam naslov govori šta nas očekuje u tom serijalu. Epizode će biti izuzetno dinamične i jednako interesantne, kao i u redovnoj sezoni. Raduje me što će i tokom leta sa nama biti proslavljene glumačke zvezde i velikani: Miodrag Miki Krstović, Nenad Jezdić i Bane Popović. "Letnje intrige" će trajati do septembra, a onda publika može da očekuje nova pojačanja. Dolazi jedna velika glumica u "Igru sudbine", te će radnja biti još intenzivnija i interesantnija - otkrio je ranije Burovac.

"Letnje intrige" nastaviće "Igru sudbine", a kompletna ekipa ostaje u podeli. Radnja počinje jer je Marica Pančetović Pančeta (Sandra Bugarski) poželela da svojim najmilijima priušti odmor od svega. Zato je iznajmila vilu na Kosmaju u kojoj će se svi opustiti, a onda tamo upoznaje vlasnika vile...

Foto A. Krstović Prva

Branko Babović i Sandra Bugarski

Istovremeno, Luka (Stevan Piale) sa Aleksom (Luka Raco) odlazi u Milano na nedelju mode kako bi konačno oživeo skice svoje pokojne majke Ade Kanački (Milica Milša). Društvo braći na tom putu prave Una Zvrk (Tijana Upčev) i Lenka (Nina Mrđa). S druge strane, Una Hristić (Dragana Mićalović) i Andrija Bošnjak (Branimir Popović) staju na ludi kamen... Senka Kokolj (Sofija Rajović) i dalje predano radi u imperiji "Kan kapital", a tu je naravno i Jovana Bošnjak (Bojana Ordinačev)... Ali, upoznaćemo i nove likove koji će "začiniti" vruće letnje večeri ispred malih ekrana.

Foto A. Krstović Prva

Dragana Mićalović

- U "Letnjim intrigama" će takođe biti novih likova, već ostvarenih u komedijama, jedan od njih je izuzetan pozorišni glumac Branko Babović. "Letnje intrige" će biti lepršave, pozitivne, nasmejane, a opet neće nedostajati neočekivani zapleti i obrti. Pošto je leto, red je da se negde i otputuje, tako da će se naši omiljeni junaci naći u raznim situacijama na različitim lokacijama. Pored Beograda, snimaće se i van Srbije, a biće i mora - kaže Burovac.

Inače, "Igra sudbine" godinama beleži veliku gledanost i popularnost. Od prve emitovane epizode 20. januara 2020. serija sa više od 1.000 nastavaka i dalje ima svoje verne gledaoce koji ne propuštaju da vide šta se to novo događa porodicama Kanački i Ožegović, kao i njihovim prijateljima i protivnicima. A, kojih će sve noviteta, ljubavnih trouglova, poslovnih poteza, osveta, udruživanja, svađa i pomirenja biti otkrićemo uskoro u serijalu "Igra sudbine - Letnje intrige".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)