NEVIN, A KRIVAC NA PUTU KA SLOBODI: "Vatrena zemlja" vraća se sa drugom sezonom na Star kanal

N. D.

08. 06. 2024. u 18:25

AKCIONA drama "Vatrena zemlja" za kratko vreme osvojila je srca gledalaca, zbog čega je ove godine snimljena druga sezona, koja stiže 12. juna na Star kanal, gde će se novih 10 epizoda premijerno emitovati, od ponedeljka do četvrtka, u 21.00.

НЕВИН, А КРИВАЦ НА ПУТУ КА СЛОБОДИ: Ватрена земља враћа се са другом сезоном на Стар канал

Foto Star

Uspeh pred američkom publikom ni ovog puta nije izostao, pa je autorima već naručen treći ciklus, kao i spinof "Šerifova zemlja" za narednu godinu. Glavni lik biće Šeronina (Dajana Far) otuđena sestra i narednica okruga Edžvoter - Miki Foks u izvedbi Morene Bakarin (Elena iz "Završne igre" i Vanesa iz "Dedpula"), koja će se kao specijalna gošća pojaviti u drugoj sezoni "Vatrene zemlje". I u nastavku serije pratimo životni put mladog robijaša Bouda Donovana (Maks Tiriot), koji se pridružio Programu kampa za očuvanje Kalifornije, u okviru kojeg zatvorenici pomažu Odeljenju za šumarstvo i zaštitu od požara Kalifornije, kako bi se iskupio i dobio skraćenu zatvorsku kaznu. Mada se na kraju prve sezone nadao da će biti pušten na uslovnu slobodu, to se nije dogodilo. Boud je preuzeo krivicu za problem sa drogom u vatrogasnom kampu, iako sa tim nije imao nikakve veze, zbog čega je ponovo strpan u zatvor. Posle šestomesečnog boravka iza rešetaka, on se vraća na dužnost u "Kal Fajer", gde ga dočekuju neprijatne vesti. Jedna od njih je i ta da se Gabrijela (Stefani Arkila) verila...

- Za Bouda sloboda je najveća stvar. Nešto čemu je okrenut i posvećen celim bićem. Međutim, ona mu stalno izmiče, a upravo to ga vodi kroz razne etape njegovog sazrevanja i samoosvešćivanja. Zato u ovom trenutku kao svoju najveću dužnost i jedinu stabilnu stvar vidi upravo u borbi sa vatrom. Dugo su mu govorili šta da radi i njegovu svrhu je određivao neko drugi ko mu je bio glavni, a sada kada mora sam da donosi ove odluke, on se promenio. Velika stvar za njega je to što zna da više nije osuđen na to da među četiri zida sedi zatvoren sam sa svojim mislima. To je njegov najveći košmar. Tišina je dželat grešnih. Zbog toga mog junaka vidimo u stalnoj akciji. On mora da bude proaktivan u tome da ostane aktivan i da nađe nešto da radi, a izlaz je pronašao u gašenju požara. To mu daje svrhu. Dodatno, verujem važnu ulogu u svemu igra i adrenalin, kao i činjenica da se na taj način oseća korisnim. Opasnost je njegova nova zavisnost, i ona je ta koja odredila njegov novi identitet - poručuje glavna zvezda serijala Maks Tiriot, koji veruje da je zahvaljujući ovoj ulozi pronašao odgovore na pitanja za kojima je i sam tragao.

- Posmatrajući borbu kroz koju prolazi Boud, shvatio sam da ljudi bežeći od onoga što ih muči tragaju za alternativama kojima zatrpavaju rupe u kojima ih čekaju strahovi i nezgodna pitanja. Istina je da na taj način nećete učiniti da ona nestanu. Na kraju ćete, ako želite da se stvarno oslobodite svoje prošlosti, morati da se vratite, otkopate tu jamu i suočite se sa onim što leži na njenom dnu. Ne postoji drugi način da krenete dalje - zaključuje Tiriot.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJSREĆNIJI ZNAK HOROSKOPA U JULU 2024! Iznenadna zarada, nova nekretnina i pravi izbor ljubavi