TRI PREMIJERE ZA LJUBITELJE KRIMIĆA: Uzbudljiv avgust na kanalu Star krajm

N. D.

27. 07. 2024. u 15:17

PRED nama su čak tri premijere, od čega jedne potpuno nove serije i dve nove sezone krimića koje su gledaoci ranije zavoleli. Stižu "Porodični slučajevi", treća sezone serije "Istrage sestre Bonifacije" i četvrti i finalni ciklus "Misterije Frenki Drejk".

ТРИ ПРЕМИЈЕРЕ ЗА ЉУБИТЕЉЕ КРИМИЋА: Узбудљив август на каналу Стар крајм

Foto Star

Nova francuska krimi-drama sa elementima komedije "Porodični slučajevi", koja je ostvarila veliku gledanost u rodnoj zemlji i Švajcarskoj, stiže premijerno, 29. jula, na kanal Star krajm.

Ponedeljkom, u 22.00, gledaćemo duhovitu i emotivnu priču o naizgled nemogućem pomirenju između Hanibala Penaka (Kristijan Raut), odsutnog oca i dede koji bi želeo da se iskupi za svoje greške i njegove ćerke Anabel (Žuli-En Rot), koja ga smatra odgovornim za svoje probleme.

Detektivki Anabel, skrivenoj disleksičarki koja za svoj hendikep krivi Hanibala, povereno je rukovođenje istraživačkom jedinicom na najgorem mogućem mestu na svetu - u gradu u kojem živi i gde je radio kao policajac njen otuđeni otac.

Foto Star

"Porodični slučajevi"

Treću sezonu britanskog komičnog krimića "Istrage sestre Bonifacije", u kojem se ukoštac sa slučajevima ubistava hvata niko drugi do časna sestra, gledamo premijerno, od 31. jula, sredom, u 22.00, na kanalu Star krajm.

Bonifacija (Lorna Votson) nastavlja lov na ubice ne smanjujući gas na svojoj vespi. Ova neobična serija, koja u trećem ciklusu broji devet epizoda, vraća nas još jednom u šezdesete godine prošlog veka, kada je policijska forenzika tek na začetku. Srećom, stanovnici Grejt Slotera, gradića ušuškanog u britanskoj zelenoj provinciji, imaju tajno oružje - časnu sestru Bonifaciju.

Foto Star

"Istrage sestre Bonifacije"

Ljubitelji kostimiranih detektivskih priča uživaće na kanalu Starj krajm u novih 10 epizoda završne, četvrte sezone popularne kanadske serije "Misterije Frenki Drejk", koju gledamo premijerno od 30. jula, vikendom u 17.10. Frenki Drejk (Loren Li Smit) i njena partnerka Trudi Klark (Šantel Rajli) i dalje će se baviti bizarnim slučajevima koje policija ne može da reši. Vraćamo se u Toronto dvadesetih godina prošlog veka, gde privatne detektivke istražuju misterije od kojih su svi digli ruke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

CIGARE PALIM JEDNU ZA DRUGOM Mira Banjac ima 94 godine, a ovo je tajna njene dugovečnosti