STIŽE ŠERLOKOVA NASLEDNICA: Nova krimi-misterija "Madmazel Holms", od 8. avgusta, na kanalu Star krajm

N. DRAŽOVIĆ

04. 08. 2024. u 12:37

ŠARLI Holms (Lola Deveri) je policajka. Ima 36 godina i u njenom životu sve deluje prilično monotono. Kada je prvi put upoznamo, a to će biti 8. avgusta, kada na kanalu Star krajm, počinje emitovanje serije "Madmazel Holms" (četvrtkom u 22.00), ništa nam neće sugerisati na to da je Šarli praunuka slavnog Šerloka Holmsa.

СТИЖЕ ШЕРЛОКОВА НАСЛЕДНИЦА: Нова крими-мистерија Мадмазел Холмс, од 8. августа, на каналу Стар крајм

Foto Star

Jedan tragičan događaj, međutim, pokreće točak sudbine, i Šarline zapanjujuće sposobnosti konačno izlaze na videlo. Iznenada, introvertna junakinja počinje da zrači energijom, a njena izuzetna inteligencija i empatija pretvaraju je u nepogrešivog i nepredvidivog istražitelja.

Šarli u svojim avanturama mora da se osloni na podršku svog novog partnera Samija (Tom Vila, serija "Monk"), forenzičara sa strašću prema pričama o Šerloku Holmsu, koji odmah vidi njen puni potencijal. Zanimljivo je to da i Šarli živi u ulici Bejker, obožava da svira violinu, a Sami vremenom postaje njen Votson. U ovoj šestodelnoj detektivskoj misteriji, pratićemo priču o savremenoj heroini, ženi koja pod teretom prošlosti pokušava da istraži svoje poreklo i sebe, dok se bavi najtežim slučajevima. Hoće li na kraju sresti sopstvenog Morijartija, najvećeg neprijatelja Šerloka Holmsa?

- Presrećna sam što sam dobila priliku da budem naslednica jednog od najvećih detektivskih umova, ali i da napustim već pomalo preutabane staze uloga policajki koje me već neko vreme prate u raznim projektima. Ponovo jurim kriminalce, ali makar nisam u uniformi - uz smeh otkriva zvezda serije "Madmazel Holms", glumica Lola Deveri, koja uporedo sa ovom serijom već dugo radi i na hit krimiću "Astrid i Rafael", koji važi za jednu od najgledanijih francuskih serija.

Foto Star

- Kada mi je agent ponudio ovu ulogu, moje prvo pitanje bilo je: "Kada ti planiraš da se ja odmorim?", budući da se obe serije snimaju istovremeno. Istina je, međutim, da sam i ja bila svesna od prvog trenutka da je "Madmazel Holms" projekat koji se ne odbija, jer je reč o kompletnoj sezoni, od šest jednočasovnih epizoda, sa velikim potencijalom za nastavak. Jedino što sam mogla da uradim jeste da pronađem način kako da izdržim taj tempo - kaže glumica. Ipak, nije mogla a da se ne zapita.

- Hoću li uspeti? Koliki god da ste profesionalac i koliko god da ste dobro organizovani, logično je da posumnjate u mogućnosti svog organizma. Za razliku od vaše volje i nesalomivog uma, ono je od krvi i mesa. Nema garancije (smeh). Posle nekoliko snimajućih dana shvatila sam da sam srećna i da me "madmazel Holms" inspiriše. Uostalom, bolje je da eksplodiram od previše posla nego od razmišljanja o tome zašto nemam posao - iskrena je Lola.

Foto Star

- Uloga u ovoj seriji za mene je veoma važna, jer je to moja prva samostalna glavna rola. Do sada sam uvek imala partnera, a sada prvi put imam priliku da shvatim šta znači kada nosiš teret celog projekta na svojim plećima. Glavne uloge su najbolja škola glume - smatra Deveri, priznajući da se u svoju junakinju zaljubila na prvi pogled.

- Šarli je tiha i povučena. Radi prilično monoton, kancelarijski posao. A sa druge strane tu je i njeno porodično nasleđe za koje ona zna, ali o kom sa svojim dedom malo govori. Do pravog otkrivanja dolazi kada posle nesreće na biciklu ona prestaje da uzima lekove koji su pod kontrolom držali njene promene raspoloženja. Tada počinju da se bude njeni šerlokovski instinkti i detektivski nagoni i ona shvata da u njenoj porodici ništa nije onako kako se čini - zaključuje glavna zvezda serije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPLIVAO HIT SNIMAK: Novak Đoković je ovako proslavio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (VIDEO)