SJAJNE REAKCIJE PUBLIKE: U Los Anđelesu održana premijera novog Marvelovog filma "Šeng Či i legenda o deset prstenova!"

D. B. M.

18. 08. 2021. u 13:15

FILM "Šeng Či i legenda o deset prstenova" dobio sjajne reakcije američke kritike i publike posle premijere. Premijera najnovijeg Marvelovog ostvarenja je održana juče u Los Anđelesu, a posebnu reakciju publike na crvenom tepihu su izazvale nove zvezde Simu Liu (Šeng Či) i Akvafina (Keti), ali i legende kineskog filma Mišel Jeo i Toni Lijang.

СЈАЈНЕ РЕАКЦИЈЕ ПУБЛИКЕ: У Лос Анђелесу одржана премијера новог Марвеловог филма Шенг Чи и легенда о десет прстенова!

FOTO: Promo

Publika je oduševljeno napustila bioskop, o čemu svedoče prve reakcije i kritike fanova. Kritičari su pohvalili glumu, scenario i specijalne efekte, a posebno su istakli da su ih oduševile akcione scene, "kakve do sada nismo imali prilike da vidimo u Marvelovom filmskom univerzumu."

- Dobro zapamtite ko je Simu Liu, ukoliko već ne znate, biće on velika akciona zvezda, a Marvel nam je spremio pravi hit film - pišu američki kritičari. - Mnogo ljudi će ovim filmom dobiti svog novog omiljenog Marvelovog heroja. Film je ključni deo budućnosti Marvelovog univerzuma i zaista će promeniti ceo superherojski žanr.

Najnoviji Marvelov film stiže u naše bioskope 2. septembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu