NOTE ZA SVA VREMENA: Međunarodni festival klasične kamerne muzike u Vrnjačkoj Banji

G. ĆIROVIĆ

18. 08. 2023. u 14:08

KONCERTOM gudačkog kvarteta Beogradske filharmonije i finskog pijaniste Ukija Ovaskainena, u vrnjačkom Zamku kulture „Belimarković“ sutra počinje treći po redu Međunarodni festival klasične kamerne muzike - „ZUM“.

НОТЕ ЗА СВА ВРЕМЕНА: Међународни фестивал класичне камерне музике у Врњачкој Бањи

KC Vrnjačka Banja

Do 22. avgusta, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i uz podršku vrnjačke lokalne samouprave, osim u Zamku „Belimarković“, publika će i na vrnjačkoj promenadi ispred Narodne biblioteke, na Muzičkom paviljonu i na Trgu kulture, moći da uživa u ukupno šest koncerata različitih kamernih ansambala koje čine priznati i poznati muzičari iz naše zemlje i inostranstva.

U nedelju, na promenadi, od 11 sati, planiran je matine koncert Novosadskog bras kvinteta na čijem će se repertoaru naći popularne teme klasične muzike, dok će se na večernjem koncertu, sa početkom u 20 sati, u Zamku kulture predstaviti Festivalski ansambl „ZUM“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima