NOVA SEZONA NARODNOG POZORIŠTA: Pre zvaničnog početka, gala koncert,premijera "Pokondirene tikve" i gostovanje Komedi fransez

V.V.S.

07. 08. 2024. u 16:41

IAKO naredna sezona u Narodnom pozorištu u Beogradu zvanično počinje 1.oktobra, do tada će umetnici imati pune ruke posla: tokom avgusta ansambli Drame i Baleta nastavljaju svoje aktivnosti učešćem na renomiranim festivalima u zemlji i regionu.

НОВА СЕЗОНА НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА: Пре званичног почетка, гала концерт,премијера Покондирене тикве и гостовање Комеди франсез

foto N.Skenderija

Gala koncert (u organizaciji Odeljenja za kulturu i turizam provincije Šandong i Kineskog kulturnog centra Beograd) biće izveden 11. septembra na Velikoj sceni, a prva dramska premijera je na repertoaru je 18.septembra: Sterijina "Pokondirena tikva" ( u režiji Ive Milošević) na Sceni "Raša Plaović" nacionalnog teatra.

Krajem istog meseca posebna posledica za ljubitelje teatra: Komedi fransez gostovaće 26. i 27. septembra u Narodnom pozorištu (u okviru Bitefa) sa predstavom "Hekuba, ne Hekuba", po tekstu i u režija Tijaga Rodrigeša.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJČEŠĆE SRPSKO PREZIME: Nije ni Petrović ni Nikolić - poreklo će vas iznenaditi, a nosi ga oko 150.000 ljudi