NEŽNE SLIKE PRIRODE NA SVILI: Izložba Tatjane Lečić (Bandović) u galeriji "Nikola Radošević"

M.A.K.

15. 08. 2024. u 17:16

OD ponedeljka 19. avgusta, u galeriji "Nikola Radošević" (Uskočka 5), moći će da se pogleda izložba Tatjane Lečić (Bandović),pod nazivom "Dodiri pogleda".

НЕЖНЕ СЛИКЕ ПРИРОДЕ НА СВИЛИ: Изложба Татјане Лечић (Бандовић) у галерији Никола Радошевић

Foto promo

Naslov postavke aludira na momente kada priroda ili pejzaž dobija prostor u oku posmatrača, razvijajući osećaj bliskosti, trenutak u kojem se postiže unutrašnji mir. Tako ova izložba slik prikazuje segmente prirode, kroz korišćenje delikatnosti svile i akvarela.

- Nežne i sofisticirane slike prirodnih elemenata dodiruju nas posebnom lakoćom i elegancijom zahvaljujući teksturi svile i lakoći i svežini prikaza - piše u najavi - Materijal i tehnika zajedno doprinose stvaranju osećaja bliskosti i harmonije s prirodom. Prošetaćete se kroz autentičnu postavku, koja nežnim trenucima omogućava da senzualno, kroz pogled u prirodu upotpuni naš doživljaj života. Nesumnjivo osetićete suptilnost i dostojanstvenu notu ljubavi u interakciji između umetnika i prirode, s naglaskom na ili estetsku dubinu i duboku emocionalnu povezanost ili intimnost između prirode i slikara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OD KLIKOVA DO NAPRETKA: Digitalni putevi mladih za održivi razvoj