SMUČILA MU SE EPOHA: Alen Delon razočaran napustio ovaj svet

Alenu Delonu se, prema njegovim poslednjim izjavama, smučilo vreme u kome živimo.

СМУЧИЛА МУ СЕ ЕПОХА: Ален Делон разочаран напустио овај свет

Foto: Profimedia

- Život mi ne donosi više mnogo toga. Sve sam imao, sve sam video. Mrzim ovu epohu. Povraća mi se od nje. Sve je lažno. Niko više nikoga ne poštuje. Ne drži se data reč. Važan je samo novac. Po ceo dan se priča o zločinima. Napustiću ovaj svet bez žaljenja – kazao je.

Bio je pristalica eutanazije.

- Mislim da je to najlogičnija i najprirodnija star. Kada dođemo u određene godine, u jednom trenutku, imamo pravo da odemo mirno, bez odlaska u bolnicu, injekcija i aparata – bio je njegov stav.

Nije verovao u zagrobni život.

- Neki mi govore da telo umire, ali da duh ostaje da živi. Gde? Tužno je to, ali mislim da ostaje samo telo koje se raspada pod zemljom.

Želja mu je bila da bude sahranjen na svom posedu u Dušiju, gde je pokopano i njegovih 50 pasa. Nije imao strah od smrti.

- To je jedina stvar za koju možemo biti sigurni u životu. Samo je pitanje vremena. Sve je spremno, imam svoj grob u kapeli sa šest mesta – isticao je uz poruku da ne želi javnost na sahrani, već skromni oproštaj za vernika.

Izbrojano je da je na filmskom platnu Alen Delon umro 27 puta. Ovoga puta, nažalost ogromnog broja njegovih obožavatelja, napustio nas je odistinski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN FOTOGRAFIJE: Pronalazak koji je promenio svet