FILMSKI SUSRETI U NIŠU: Nagrada za najbolji glumački par Milici Milši i Danilu Čelebiću

J. ĆOSIN

30. 08. 2024. u 22:48

POSLEDNjE festivalske večeri u Nišu, na zatvaranju 59. Filmskih susreta, prestižno priznanje „Zlatna antena“, koje je naslednik tradicionalne nagrade „Ona i on“, pripalo je, na osnovu glasova čitalaca „Večernjih novosti“ Milici Milši i Danilu Čelebiću.

ФИЛМСКИ СУСРЕТИ У НИШУ: Награда за најбољи глумачки пар Милици Милши и Данилу Челебићу

J. Ć.

Ovi glumci su osvojili srca gledalaca kao Lala i Balša Doder u seriji "Zakopane tajne".

- 14. Festival „Fedis“ se održava ove godine od 8. do 10. oktobra u Domu omladine Beograda uz učešće serija iz celog regona. Uskoro kreće glasanje u TV Novostima i pozivamo vas da glasate – rekao je Nenad Milenković. osnivač i direktor FEDIS.

Milica se ovom prilikom zahvalila publici i "Večernjim novostima" na svemu i istakla da joj je drago i što su oni glumački par našeg lista.

- Hvala pre svega publici, jer da nema vas, najbolje publike na svetu ovde u Nišu, ni mi ne bi bili ovde. Hvala naravno i Fedisu i "Večernjim novostima". Ova nagrada je odraz da ste vi zaista najbolji i da vas mi najviše volimo, hvala beskrajno – rekla je ona.

Zahvalio se na svemu, kao i publici, njen kolega Čelebić.

- Divna niška publiko, mogu da kažem da je ovaj vox populi, taj glas publike, nešto najznajnije što glumac može da dobije i jedna svojevrsna satisfakcija za naš rad. Hvala vam i hvala na gostoprimstvu – rekao je.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RAČUNICA! Evo koliko bodova treba Crvena zvezda da osvoji da bi prošla u nokaut fazu nove UEFA Lige šampiona!