U VUKOVOM KRAJU TUGA ZA RADOM ĐURIČIN: Palili sveće za pokoj velike glumice

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

04. 09. 2024. u 16:43

VEST o smrti Rade Đuričin primljena je s tugom i žaljenjem u Vukovom kraju, gde je decenijama imala velike poštovaoce. Više puta je nastupala na čuvenom Vukovom saboru, igrala je na pozornici Vukovig doma kulture, bila uvek draga gošća.

У ВУКОВОМ КРАЈУ ТУГА ЗА РАДОМ ЂУРИЧИН: Палили свеће за покој велике глумице

Rada Đuričin

Ostalo je zabeleženo da je čuvena glumica poštovala velikog humanistu, divnog čoveka,  legendardnog sportistu, pre nekoliko godina preminulog penzionera Milisava Alimpića Čoču.

- Vi ste Srbija koju volim - rekla je omiljenom Jadraninu i Lozničaninu Rada Đuričić, pošto mu je uručeno priznanje za najlpemenitiji podvig "Večečernjih novosti" u Starom dvoru.

Alimpića su te reči raznežile kao i njegove prijatelje u čijoj je pratnji u poznim godinama stigao u prestonicu u čijem je oslobođenju učestvovao.

Rada je bila očarana saznanjem da je skupio penzije, prodao svu stoku koju je imao i ispisao i zadnji ček da plati uređenje oronule seoske ambulante.

- Milisavljeve reči da   živi za svoje selo, što je pokazao i delom, učinile smu me srećnom da su naši ljudi, zaista, najveće bogatsvo - rekla nam je Nada.

Milisav, odrastao i rođen podno Cera, pokazao je da su naslednici sjajnih cerskih junaka i divovi mira.

Duško Vukotić, Dušan Vukotić,Jovo Karanm Aleksandar Lečić, Vlado Lečić, Mileta Janković, Željko Maksić, Vlado Marković, Goran Pantić,  Petar Banković, Goran Jovanović, Vlado Mitić, Milan Knežević Žurkam Janko Aleksić, Milisavljevi prijatelji, zajedno sa gradonačelnikom Vidojem Petrovićem, bili su ponosni na njega i srećni što ga je je u svetlom izdanju upoznala i čuvena glumica. Svi oni su danas palili sveće za pokoj duše i Radi i Milisavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!