VLASTA VELISAVLJEVIĆ U KRITIČNOM STANJU: Glumac priključen na respirator

Novosti online

19. 03. 2021. u 12:21

ČUVENI srpski glumac Vlasta Velisavljević (94) priključen je na respirator, pošto mu se stanje pogoršalo.

ВЛАСТА ВЕЛИСАВЉЕВИЋ У КРИТИЧНОМ СТАЊУ: Глумац прикључен на респиратор

Foto: Katarina Mihajlović

Vlasta je prebačen u KBC Dragiša Mišović, glumac je u bolnicu stigao sa jako lošim rezultatima i trenutno je u kritičnom stanju, piše Telegraf.rs.

Podsetimo, Velisavljević se vakcinisao u januaru. Kako je rekao, hteo je da primi rusku vakcinu, ali je, zbog godina, primio kinesku.

- Pre nekoliko dana sam se preko eUprave prijavio za vakcinaciju. Pre dva dana sam dobio telefonski poziv i neko me je izvestio da je moj zahtev prihvaćen i da dođem u Dom zdravlja Savski venac u osam sati ujutru. Tako sam i uradio. Jutros sam se pojavio tamo i sačekao svoj red. Bio sam najstariji od svih u Domu zdravlja. Ja sam se opredelio za rusku vakcinu, ali nisam mogao da je primim. Medicinari su mi rekli da ona ne može da se daje starijima od 76 godina, a ja imam 94. Predložili su mi kinesku i odmah sam pristao i primio sam je. Mogao sam da odustanem, ali nisam želeo. Kad sam već došao ovako mator, zašto da otežavam situaciju - rekao je gospodin Vlasta u januaru i obrazložio zašto je želeo rusku vakcinu.

- Rekao sam lekarima: ‘Hoću rusku zbog poznatog ruskog pisca i lekara Antona Pavloviča Čehova’. Mislio sam da će me razumeti, ali niko me, izgleda, nije razumeo. Malo sam se šalio. Iskreno da vam kažem, svejedno mi je koja je vakcina u pitanju. Bitno mi je da se zaštitim od koronavirusa i da budem zdrav. Zdravstvo nam je mnogo moćno. Mnogo je ljudi bilo jutros u Domu zdravlja i svi su zbrinuti. Ja nisam osetio nikakve tegobe i odlično se osećam - rekao je tada Velisavljević.

Vlasta je nedavno ispričao da se čuva i da se bori, kao i svi.

- Čuvao sam se i još se čuvam. Gadno je kada imate neki problem druge vrste što se tiče zdravlja, pa onda zbog korone druge delatnosti u medicini ne rade ili sa smanjenim kapacitetom. Sve je donekle zatvoreno. Sada ne možemo da se kontrolišemo kao ranije. Ili možemo manje - kazao je Velisavljević nedavno i dodao:

- Kao i ostali svet, tako se čuvam i ja. Svet se bori i ja zajedno sa svetom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

NA SAMO 2 SATA OD VAS: Evo zašto bi Tunis trebao da bude vaša sledeća destinacija za letovanje