VIRTUELNI SAJAM: Od 17. do 19. oktobra studenti mogu da se povežu sa kompanijama

B.B.

16. 10. 2023. u 10:25

VIRTUELNI Tech Job Fair će se održati od 17. do 19. oktobra.

ВИРТУЕЛНИ САЈАМ: Од 17. до 19. октобра студенти могу да се повежу са компанијама

Foto: Mašinski fakultet

Reč je o inovativnim, virtuelnom sajmu, koji ima za cilj da poveže IT talente iz Jadranske regije s raznovrsnim kompanijama i organizacijama u sektoru, kako bi se unapredio proces zapošljavanja, odabira poslova i interakcije između organizacija, kompanija i stručnjaka.

Učestvovanje na ovom događaju je besplatno i otvoreno za sve IT talente, studente i profesionalce iz Jadranske regije i šire.

Registracija i više informacija dostupni su na web stranici događaja.

 Glavna ideja ovog događaja je da karijera nije samo zaposlenje, već sinergija i drugih faktora koji obuhvataju i akademsko opredeljenje i preduzetničke avanture. Učesnicima se pruža prilika da direktno komuniciraju sa predstavnicima različitih organizacija i kompanija iz celog regiona. Studenti će takođe imati priliku da podele svoja razmišljanja o IT sektoru i karijernim mogućnostima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo