SEDNICA SENATA UNIVERZITETA U BEOGRADU: Saglasnost na statute dva fakulteta

Lj.B.

21. 03. 2024. u 11:45

Senat Univerziteta u Beogradu je na predlog Odbora za statutarna pitanja dao saglasnost na Statut Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, kao i na odluku o izmenama i dopunama Statuta Arhitektonskog fakulteta.

СЕДНИЦА СЕНАТА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ: Сагласност на статуте два факултета

univerzitet u beogradu

Izvršena je promocija redovnih profesora i data saglasnost na obrazovanje stručnih komisija za pripremu referata sa predlogom odluke za dodelu zvanja profesor emeritus kandidatima predloženim za školsku 2023/2024. godinu. Članovi Senata doneli su odluku o raspisivanju konkursa za najbolji naučnoistraživački i stručni rad studenata za 2023. godinu.

Senat je najviši stručni organ Univerziteta koji, pre svega, odlučuje o pitanjima nastavne, naučne i stručne delatnosti, ima 52 člana i to su rektor, 4 prorektora iz reda redovnih profesora, 31 dekan fakulteta, 11 direktora instituta, direktor Univerzitetske biblioteke i 4 predsednika veća grupacija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja