PROMOCIJA ZANIMANJA NASTAVNIK: Centar za razvoj karijere organizuje vebinar u sredu u Rektoratu

Lj.B.

27. 05. 2024. u 12:25

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa Francusko-srpskom privrednom komorom organizuje vebinar pod nazivom “Posle faksa biću nastavnik” u cilju promocije zanimanja nastavnika, u sredu, 29. maja 2024 u 15 časova.

ПРОМОЦИЈА ЗАНИМАЊА НАСТАВНИК: Центар за развој каријере организује вебинар у среду у Ректорату

Rektorat UB u Kapetan-Mišinom zdanju, Foto Z. Jovanović

Na vebinaru će studenti moći da čuju više o karijernom putu naših gostiju, uvide prednosti njihovih karijernih izbora i čuju više o inovativnim pristupima u radu sa decom i studentima.

Na vebinaru će govoriti inspirativni gosti koji nastavničku profesiju doživljavaju kao poziv i veruju u obrazovanje:

Ljudmila Rakočević, profesorka filozofije u gimnaziji „Branko Radičević“ u Staroj Pazovi, nosilac nacionalnog priznanja za dobru praksu karijernog vođenja.

Jovica Plavšić, nagrađivani nastavnik hemije u Desetoj beogradskoj gimnaziji, kome su učenici kojima predaje dali zasluženi i laskavi nadimak – HemiCar
Tijana Zdravković, profesorka francuskog jezika i književnosti, zaposlena u školi jezika Francuskog Instituta u Srbiji, zaljubljenik u francuski jezik i nastavničku profesiju.

  Prijave se vrše preko linka https://forms.office.com/r/xgzqGHVgrV

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA ROKVIĆ NASTAVLJA HUMANITARNU MISIJU: Patike sa hodočašća prodate za pola miliona - evo koliko novca je do sada sakupljeno (FOTO)