NAUČNO-TEHNOLOŠKI PARK U NIŠU: Forum o naprednim tehnologijama

Lj.B.

04. 06. 2024. u 14:00

Osmi Forum naprednih tehnologija okupiće 12. i 13. juna u Naučno-tehnološkom parku Niš svetske stručnjake i vodeće kompanije iz zemlje i regiona koji će diskutovati o najnovijim trendovima i izazovima u oblasti veštačke inteligencije, biotehnologije, informaciono - komunikacione tehnologije, zelene industrije, web3, blokčejn i kreativne industrije.

НАУЧНО-ТЕХНОЛОШКИ ПАРК У НИШУ: Форум о напредним технологијама

Foto Shutterstock

Predstavnici StarTeć programa, čiji je glavni cilj ubraznje rasta srpskih kompanija kroz transformaciju tradicionalne u digitalnu ekonomiju, drugog dana foruma govoriće o izvoznim potencijalima tržišta inovacija i najaviti predstojeće aktivnosti za podsticanje izvoza u okviru svog programa.

Forum će se odvijati na pet bina, a posetioci će imati priliku da prisustvuju panelima, predavanjima, prezentacijama i radionicama uz mogućnost umrežavanja sa ključnim akterima u oblasti inovacija.

Organizaciju osmog Foruma naprednih tehnologija podržalo je Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija kroz program Promocije i popularizacije inovacione delatnosti, a među organizatorima su Grad Niš, Privredna komora Srbije i Naučno-tehnološki park Niš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MARIJA I RELJA ODMERILI SNAGE: Publika birala pobednika - evo ko je dobio veći aplauz