Koji IT put je pravi za tebe? Saznaj uz Coders Lab test.

Promo

30. 08. 2024. u 10:00

IT industrija nudi širok spektar karijera koje mogu odgovarati različitim interesovanjima i veštinama.

Који IT пут је прави за тебе? Сазнај уз Coders Lab тест.

Foto: Promo

 Bez obzira da li vas zanima programiranje, analiza podataka, testiranje softvera ili dizajn, važno je pronaći oblast koja odgovara vašim sklonostima. Ako se pitate koja IT karijera je prava za vas, sada možete jednostavno saznati uz pomoć besplatnog kratkog online testa.

URADI TEST

IT oblasti 

IT industrija je široka i nudi brojne karijerne puteve koji mogu odgovarati različitim interesovanjima i talentima. U nastavku saznajte više o glavnim IT oblastima - Front-End, Back-End, QA testiranju i Data Science-u i otkrijte koja bi mogla biti vaš sledeći korak u karijeri.

Front-End Development: Fokusira se na vizuelni deo web stranica i aplikacija. Front-end developeri koriste HTML, CSS, i JavaScript da kreiraju interaktivne i privlačne korisničke interfejse.

Back-End Development: Bavi se serverima, bazama podataka i logikom aplikacija. Back-end developeri rade sa programskim jezicima kao što su Python, Java, i SQL kako bi osigurali da sve funkcioniše iza kulisa.

QA Testiranje: Kvalitetno testiranje softvera obuhvata proveru funkcionalnosti, sigurnosti i upotrebljivosti aplikacija. QA testeri osiguravaju da softver radi besprekorno pre nego što stigne do korisnika.

Data Science: Uključuje analizu i obradu velikih količina podataka kako bi se izvukli korisni uvidi. Data scientists koriste statistiku, mašinsko učenje i programe poput Python-a da bi doneli informisane odluke na osnovu podataka. Data Science je primenjiv i van IT industrije, što ga čini jednim od najtraženijih zanimanja današnjice.

Sve oblasti nude različite izazove i mogućnosti, pa je važno pronaći onu koja najbolje odgovara vašim interesima i veštinama.

Foto: Promo

 

IT Test

Test je osmišljen da vam pomogne da prepoznate svoje interese, te da ih povežete sa odgovarajućim IT zanimanjem. Klikom na ovaj link pristupite testu i otkrije koja oblast je idealna za vašu buduću karijeru.

Započnite svoje IT putovanje već danas!

Ukoliko znate koja oblast vas interesuje, pogledajte aktuelne obuke u Coders Lab-u.

Coders Lab je moderna IT škola koja omogućava brzu promenu karijere zahvaljujući fokusu na praktičan rad na realnim projektima uz podršku mentora.

Za sve dodatne informacije, prijavu ili besplatne konsultacije sa savetnikom za obuke posetite www.coderslab.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTESNA ISPOVEST: Savo je otkrio da ima maligni melanom, a spasila ga je samo jedna stvar (VIDEO)